Οι πέντε σίγουροι για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Newsroom
Οι πέντε σίγουροι για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

bet365

Μετά την επίτευξη του ορίου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου από τον Εμμανουήλ Καραλή, η ελληνική ομάδα έχει σίγουρα πέντε μέλη για το Βελιγράδι.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε τυπικά ο έβδομος αθλητής που κερδίζει μία θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.

Μετά το ατομικό ρεκόρ με 5,81μ. που έκανε χθες στην Ουψάλα, ο αθλητής του Π. Συμεωνίδη επιβεβαίωσε το όριο πρόκρισης και θα ταξιδέψει στην Σερβία το τριήμερο 18-20 Μαρτίου.

Εκεί θεωρητικά επτά αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά είναι δεδομένο πως δύο από αυτά τα πρόσωπα δεν θα τα δούμε στην διοργάνωση.

Είναι η Κατερίνα Στεφανίδη που έχει αποφασίσει να μην κάνει κλειστό και η Βούλα Παπαχρήστου που παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό ή όχι, καθώς δεν έχει ξεκινήσει καν προετοιμασία για φέτος.

Από εκεί και πέρα, εκτός του Καραλή, δεδομένες είναι οι παρουσίες των Μίλτο Τεντόγλου (μήκος), Κώστα Δουβαλίδη (60μ. εμπ.), Ραφαέλας Σπανουδάκη (60μ.) και Ειρήνης Βασιλείου (400μ.).

Σοβαρές πιθανότητες για να συμμετέχουν στην αποστολή από εκεί και πέρα, με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στον κλειστό, έχουν ο Ανδρέας Πανταζής στο τριπλούν, η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ μαζί με την Πόλακ και ίσως και ο Ζήκος στα 60μ. ανδρών.

Επομένως δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10 οι συμμετοχές της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα