Καραλής: Σε φόρμα ο Μανόλο, φετινό ρεκόρ με 5,72μ. (vid)

Newsroom
Καραλής: Σε φόρμα ο Μανόλο, φετινό ρεκόρ με 5,72μ. (vid)

bet365

Εξαιρετική εμφάνιση του Εμμανουήλ Καραλή στο ΣΕΦ, πέταξε πάνω από τα 5,72μ.

Κατά ένα εκατοστό βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού πέταξε στα 5,72μ. στο επί κοντώ, στην ημερίδα του ΣΕΦ, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις. Δοκίμασε και στα 5,81μ., χωρίς να το περάσει, αλλά είχε καλές προσπάθειες.

Ο Καραλής αναμένεται να πρωταγωνιστήσει φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι και έχει αρχίσει ήδη την σεζόν με δύο αγώνες πάνω από τα 5,70μ.

Ο 4ος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,40 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 5,62 μ. και με την πρώτη τα 5,72 μέτρα ki έπειτα δοκίμασε στα 5,81 μ. στην απόπειρα του για ατομικό ρεκόρ.

«Είμαι κοντά στο ατομικό ρεκόρ μου (σ.σ. 5,80μ.), το οποίο πιστεύω θα μπορέσω να βελτιώσω στον αγώνα της Σουηδίας. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που καταλαβαίνω και από την άνεση με την οποία φτάνω σε άλματα πάνω από τα 5,70 μέτρα. Στα δύο πρώτα άλματα στα 5,81 μ. είχα μικρά κοντάρια και τα άλματα δεν ήταν καλά. Στην τρίτη προσπάθεια χρησιμοποίησα για πρώτη φορά ένα μεγαλύτερο κοντάρι και το άλμα ήταν καλύτερο. Με τον προπονητή μου έχουμε δουλέψει πολύ καλά και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια στη σεζόν», είπε ο Καραλής, που θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο μίτινγκ του Μόντο Ντουπλάντις στην Ουψάλα στις 9 Φεβρουαρίου.

Πρωτιά για Πεσιρίδου στα 60μ. εμπ.

Στα άλλα αγωνίσματα το απόγευμα, η Ελισάβετ Πεσιρίδου επέστρεψε στη δράση και κέρδισε τα 60 μέτρα με εμπόδια με χρόνο 8.45 και πλέον στους επόμενους αγώνες θα κοιτάξει να βελτιώσει κι άλλο την επίδοσή της.

Ο Μάριος Αναγνώστου επέλεξε να ξεκινήσει τη χρονιά με τα 1.500 μ. και δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνδυάσει τη συμμετοχή του με μία πολύ καλή παρουσία στην ημερίδα του ΣΕΦ.

Ο αθλητής του Σάββα Κουμπούρα τερμάτισε σε 3.51.53 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 3.52.45. Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο νεαρός Πέτρος Παπαϊωάννου (ΠΓΣ), που τερμάτισε σε 3.51.87 και βελτίωσε το 3.54.86, που ήταν το ρεκόρ του. Ο Μάρκος Γκούρλιας υποχώρησε στα τελευταία μέτρα κι έτσι τερμάτισε τρίτος με 3.53.02, στο ντεμπούτο του στη σεζόν.

Στα 1.500 μ. των γυναικών η Ανθή Κυριακοπούλου (ΠΑΟ) ήταν πρώτη με 4.34.88 και ακολούθησε η Ντενίσα Μπάλλα (ΠΓΣ) με 4.39.39 και η νεάνιδα Βασιλική Καλλιμόγιάννη (Ηρακλής) που τερμάτισε σε 4.40.47.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα