Η Φέρρα κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στα 300 μέτρα

Newsroom
Η Φέρρα κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στα 300 μέτρα

bet365

Η Ανδριάννα Φέρρα έκανε εξαιρετική εμφάνιση στα 300 μέτρα καταρρίπτοντας ένα ανεπίσημο ρεκόρ που κρατούσε από το 1999.

Σπουδαία εμφάνιση στο ΣΕΦ και την ημερίδα στίβου, από την Ανδριάννα Φέρρα.

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού έκανε μία από τις κορυφαίες κούρσες της εδώ και μερικά χρόνια, κερδίζοντας τα 300 μέτρα (μπήκε το συγκεκριμένο αγώνισμα κατ’ όπιν αιτήματος ως ένα προπονητικό τεστ επί της ουσίας) με χρόνο 38.01 που είναι και η κορυφαία όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Σπάνια βέβαια έχουμε κούρσες 300 μέτρων σε αγώνες στίβου εντός των συνόρων, αλλά η Φέρρα κατέρριψε ένα ανεπίσημο πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο κρατούσε από το 1999 και άνηκε στην Χριστίνα Πανάγου με 38.33.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, φορτισμένη συναισθηματικά , που βγήκε μια επίδοση αυτού του επιπέδου. Οι δύο κούρσες που έκανα στη σεζόν δεν αντιπροσωπεύουν την κατάσταση μου. Είναι σημαντικό για μένα που βγήκε αυτός ο χρόνος, μου δείχνει πως σύντομα θα πετύχω επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων μου στα 400 μέτρα. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία που έκανε αποδεκτό το αίτημα μας και έβαλε το αγώνισμα στο πρόγραμμα» ανέφερε μετά την κούρσα η Φέρρα.

Δεύτερη ήταν η Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Λευκάδας) με 39.01 (έτρεξε στην δεύτερη σειρά) και τρίτη η Μαρίτα Αργυρού (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 39.35.

Καλή κούρσα έγινε και στα 60μ. ανδρών με τους Ζήκο και Βοσκόπουλο να τερματίζουν μαζί σε 6.74, αλλά τον πρώτο να κερδίζει τη κούρσα στο φώτο φίνις. Τρίτος ήταν ο Νυφαντόπουλος με 6.76.

Ξεχώρισε η Εμμανουηλίδου στη Θεσσαλονίκη

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν όπως αναμενόταν η αθλήτρια που ξεχώρισε στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή αθλήτρια τερμάτισε τα 60 μ. σε 7.52 και ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ. Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου έκανε τον δεύτερο αγώνα της στη σεζόν κι έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να τρέξει ακόμη γρηγορότερα. H Δήμητρα Τσουκαλά (Πρωτέας Κομοτηνής) ήταν δεύτερη με 7.72 και η Σοφία Κωνσταντινίδου (ΓΑΣ Αρχέλαος) τρίτη με 7.92.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Χρυσάφης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 6.87 και ακολούθησαν οι Βασίλης Παπαμαργαρίτης (Πελασγός Λάρισας) και Θοδωρής Βροντινός (ΠΑΟΚ) με 6.93, στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα