Στεφανίδη: «Δεν μπορούσα να βάλω μπρος το αυτοκίνητο, είχα μπει σε αμάξι άλλου»

Newsroom
Στεφανίδη: «Δεν μπορούσα να βάλω μπρος το αυτοκίνητο, είχα μπει σε αμάξι άλλου»

bet365

Ενα απίθανο περιστατικό που συνέβη στην ίδια αποκάλυψε η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς προσπάθησε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό της.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στεφανίδη προσπαθούσε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό της αλλά δεν τα κατάφερνε επί ένα τέταρτο. Μάλιστα, τόνισε ότι είδε μέχρι και βιντεάκια για να βρει το… πρόβλημα στο αμάξι της, για να συνειδητοποιήσει τελικά ότι ήταν σε λάθος όχημα. Μπήκε μέσα, διότι ο ιδιοκτήτης του το είχε αφήσει ξεκλείδωτο.

«Χθες μπήκα στο αμάξι και ένα τέταρτο προσπαθούσα να το βάλω μπρος και δεν έλεγε να ξεκινήσει. Είδα βιντεάκια, πήρα και τον άντρα μου τηλέφωνο να με βοηθήσει. Τι τηλεφωνική λύση να μου βρει ο καημένος που είχα μπει σε αμάξι άλλου, τουλάχιστον ήταν ίδιο χρώμα και μοντέλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα