Οι Daltons και άλλοι υπέροχοι «απίθανοι» που έφεραν τις απόκριες στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Newsroom
Οι Daltons και άλλοι υπέροχοι «απίθανοι» που έφεραν τις απόκριες στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

bet365

Κάποιοι δρομείς στον Κλασικό Μαραθώνιο αντί για αθλητική ένδυση, έβαλαν την… φαντασία τους να δουλέψει και έφεραν νωρίτερα τις απόκριες στην Αθήνα.

Για άλλους το να τρέξουν στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών είναι στόχος ζωής.

Για άλλους πάλι, μια ευκαιρία να ξεδώσουν και να διασκεδάσουν. Ορισμένοι από την δεύτερη κατηγορία, βάζουν και την φαντασία τους να δουλέψει. Και αντί να βάλουν σπάικς και αθλητική ένδυση, επιλέγουν… απιοκριάτικα κοστούμια.

Τέτοιες περιπτώσεις είχε και ο φετινός μαραθώνιος στην Αθήνα. Κάθε χρόνο σε όλους τους μεγάλους μαραθώνιους του κόσμου όπου υπάρχει μαζική συμμετοχή, θα δει κανείς απλούς πολίτες να ντύνονται… ιδιαίτερα. Έχουμε δει αστροναύτες να τερματίζουν στη Νέα Υόρκη, πεζικάριους στη Βοστώνη και… δύτες στο Λονδίνο.

Χθες στην Αθήνα είδαμε τους… Ντάλτον. Ναι, τρεις δρομείς (και ένα μικρό παιδάκι έπαιξε τον «ρόλο» του τέταρτου στα χέρια του μπαμπά του), έβαλαν τις κλασικές κιτρινόμαυρες ριγέ στολές που φορούσαν τα διάσημα αδέρφια από τον Λούκυ Λουκ, τον οποίο «υποδύθηκε» ένας άλλος από την παρέα, ο οποίος τους… έσερνε δεμένους με σχοινί στην κούρσα του μαραθωνίου!

Ντάλτονς

Αναμφίβολα πρόκειται για την πιο ευφυή στολή που είδαμε στον φετινό μαραθώνιο, που ωστόσο δεν ήταν και η μόνη.

Ανάμεσα στους δρομείς «παρέλασαν» ένας κλόουν, αρκετοί «αρχαίοι πολεμιστές» ακόμη και ένας… σερβιτόρος με ένα ταπεράκι στο χέρι.

Κλόουν

Σερβιτόρος με τάπερ

Αν μη τι άλλο, αρκετοί δρομείς διαθέτουν φαντασία όπως αποδεικνύεται...

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα