Τζέκος: «Η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου δεν ήταν σκάνδαλο» (vid)

Newsroom
Τζέκος: «Η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου δεν ήταν σκάνδαλο» (vid)

bet365

O Χρήστος Τζέκος αναφέρθηκε στην υπόθεση του 2004 σε δηλώσεις του στο Mega.

Μετά από καιρό ο Χρήστος Τζέκος τοποθετήθηκε στην υπόθεση Κεντέρη - Θάνου το 2004.

Ο γνωστός πρώην προπονητής, μιλώντας στο Mega στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον ηθοποιό Χρήστο Τζώρτζογλου, ο οποίος άνοιξε γυμναστήριο, ανέφερε πως οι δύο αθλητές αθωώθηκαν δικαστικά και πως δεν υπήρχε κανένα σκάνδαλο στην υπόθεση.

«Μια τέτοια περίοδος (το 2004) δεν είναι καλή για κανέναν. Το συγκεκριμένο σκάνδαλο όπως έγινε, δεν ήταν σκάνδαλο. Εγινε επειδή δεν μας βρήκαν κάποιες φορές που μας έψαξαν. Οι αθλητές αθωώθηκαν και δεν υπάρχει καμία κατηγορία» είπε χαρακτηριστικά ο Τζέκος.

Ο γνωστός προπονητής, αναφέρθηκε επίσης στο κομμάτι του πρωταθλητισμού, λέγοντας πως το έκανε κυρίως από χόμπι.

«Ο πρωταθλητισμός ήταν το χόμπι μου, όχι η δουλειά μου. Εκανα την πορεία μου σαν προπονητής και έχω κερδίσει τα πάντα. Εφερα τα πρώτα μετάλλια στην Ελλάδα. Δεν καίγομαι να κερδίσω κάτι από αυτό. Μακάρι οι νεότεροι προπονητές να έχουν την τρέλα να κερδίσουν πράγματα για την Ελλάδα» είπε.

Ακόμη, ο Τζέκος ανέφερε πως το 1994 όταν οι χορηγίες ήταν άγνωστο πράγμα στην Ελλάδα για τον αθλητισμό, είχε πάει σε μία εταιρία προκειμένου να επενδύσει αυτή πάνω στην Κατερίνα Θάνου, για να ξεκινήσει ένα «κύμα» χορηγιών στον αθλητισμό, ενώ σε ερώτηση για το κίνημα #metoo, σχολίασε πως «στον στίβο εμάς δεν μας απασχόλησε ποτέ. Ολα τα παιδιά ήταν μεταξύ τους φίλοι. Αν κάπου συμβαίνει, καλό είναι να γίνεται γνωστό μόλις συμβαίνει. Οποιος έχει υποστεί κάτι τέτοιο, σαφώς είναι άσχημο».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα