Πηγή Δεβετζή: «Κατέβασε το παντελόνι και με έριξε στο κρεβάτι» (vids)

Newsroom
Πηγή Δεβετζή: «Κατέβασε το παντελόνι και με έριξε στο κρεβάτι» (vids)

bet365

Νέα σοκαριστική καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης από την Πηγή Δεβετζή.

Μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης από πρώην αθλήτρια έρχεται στην επιφάνεια, με την Πηγή Δεβετζή να κάνει λόγο για εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια ενός παράγοντα.

Η πρώην ολυμπιονίκης του τριπλούν, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, έκανε την αποκάλυψη για την οποία τόνισε ότι δεν είχε αναφέρει μέχρι σήμερα ούτε στην οικογένειά της.

«Έχω να σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου. Το είχα μέσα μου πάρα πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια το εξομολογήθηκα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Έχω κι εγώ μια κακοποιητική εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού. Παράγοντας του αθλητισμού, όχι από τον στίβο, όταν είχα κατέβει στην Αθήνα, ένα κορίτσι από την επαρχία, που δεν είχα την πονηράδα να σκεφτώ ότι θα με πλησιάσει κάποιος για να εκμεταλλευτεί κάτι από εμένα» είπε αρχικά.

«Γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο τότε και μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήταν πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήμουν ενήλικη, αλλά δεν είχα τις εμπειρίες, ήμουν ακόμα κορίτσι, δεν ήμουν γυναίκα. Μου έταξε μεγάλη ζωή, να με πάρει από το ΟΑΚΑ, να μου νοικιάσει σπίτι. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου.Μια μέρα με είχε καλέσει στο γραφείο του να μιλήσουμε για τον αθλητισμό και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Ευτυχώς με βοήθησε ο Θεός και χτύπησε το τηλέφωνό του και προσπάθησα να ξεφύγω» αποκάλυψε η Δεβετζή, χωρίς να κατονομάσει τον συγκεκριμένο παράγοντα.

«Το μήνυμά μου στις γυναίκες είναι, ποτέ δεν είναι αργά να μιλήσουν», πρόσθεσε η Δεβετζή.

 

Τελευταία Νέα