Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Κυριακή λόγω ημιμαραθωνίου

Κώστας Ευθυμιάδης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Κυριακή λόγω ημιμαραθωνίου

bet365

Η διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου δρόμου στην Αθήνα, θα φέρει τροποποιήσεις για τους οδηγούς.

Οσοι επιθυμήσουν να μετακινηθούν στο κέντρο της πρωτεύουσας την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να έχουν αρκετή υπομονή καθώς θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 07:25 και από νωρίς το πρωί ως το μεσημέρι θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας σε ορισμένους δρόμους του κέντρου.

Η πρώτη εκκίνηση θα δοθεί στις 07:25 (χειρήλατα ΑμεΑ, αγώνας επίδειξης) και θα ακολουθήσει στις 07:30) η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Δρόμου. Και οι δυο εκκινήσεις θα δοθούν επί της Λεωφόρου Αμαλίας, στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Από τις 04:00 το πρωί της Κυριακής, θα υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της Λ. Αμαλίας (και στις κάθετες αυτής οδούς) από Αθανασίου Διάκου μέχρι Βασιλίσσης Σοφίας.

Από τις 07:00 θα υπάρχει πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλον τον δακτύλιο που περικλείει ο Ημιμαραθώνιος δρόμος.

Τμηματικά, θα υπάρξει επάνοδος κυκλοφορίας: από τις 11:00 αναφορικά με τον μεγάλο δακτύλιο, ενώ από τις 12:00 θα δίνεται τμηματικά στην κυκλοφορία ο μικρός δακτύλιος (μετά τις 15:00 η Λ. Αμαλίας).

Το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργεί κανονικά χωρίς καμία αλλαγή στα δρομολόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα