Τεντόγλου, Στεφανίδη, Παπαχρήστου την Παρασκευή στο Diamond League στο Μονακό

Τεντόγλου, Στεφανίδη, Παπαχρήστου την Παρασκευή στο Diamond League στο Μονακό

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου σε μια από τις τελευταίες πρόβες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο Μονακό "χτυπάει" την Παρασκευή 9 Ιουλίου η "καρδιά" του στίβου αφού εκεί θα διεξαχθεί ο αγώνας της σειράς Diamond League με την συμμετοχή τριών Ελλήνων.

Στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου θα έχει την ευκαιρία για μία ακόμη εντυπωσιακή παρουσία, αυτή τη φορά κόντρα σε σπουδαίους αθλητές του αγωνίσματος. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι διανύει εξαιρετική σεζόν, αφού έχει πετύχει 8,60 μ.

Στο Μονακό θα έχει την ευκαιρία να συναγωνιστεί αθλητές που θα συναντήσει και στο Τόκιο ανάμεσα σε αυτούς ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία (Κούβα), ο Τάτζεϊ Γκέιλ (Τζαμάικα) και ο Μάρτζιους Ντέντι (ΗΠΑ).

Η Κατερίνα Στεφανίδη θέλει να κυνηγήσει άλματα πάνω από τα 4,80 μ. και σε αυτό θα την βοηθήσει ο συναγωνισμός με τις Σάντι Μόρις (ΗΠΑ), Αντζέλικα Σιντόροβα και Χολι Μπράντσοου (Μ. Βρετανία) σε έναν αγώνα, που θα θυμίζει αρκετά με τελικό Ολυμπιακών Αγώνων.

Την ευκαιρία να κάνει έναν δυνατό αγώνα θα έχει στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου, που θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Ρόχας (Βενεζουέλα), Πελετέιρο (Ισπανία) και Γουίλιαμς (Τζαμάικα).

 

Τελευταία Νέα