Ο Κεντέρης μίλησε σε ΜΜΕ για πρώτη φορά μετά από χρόνια

Ο Κεντέρης μίλησε σε ΜΜΕ για πρώτη φορά μετά από χρόνια

bet365

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή το νέο του πόστο, στην διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Για πρώτη φορά ο Κώστας Κεντέρης έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ, μετά από πολλά χρόνια.

Ο πρώην ολυμπιονίκης των σπριντ είναι πλέον αντιπρόεδρος στον ΣΕΓΑΣ και βρέθηκε στην Πάτρα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

Και στην διάρκεια της πρώτης ημέρας παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ, που είναι και η πρώτη που δίνει μετά το 2004. Βέβαια, η συνέντευξη αυτή δόθηκε με αφορμή και την θέσει που κατέχει στην ομοσπονδία, όμως το ότι μίλησε σε ΜΜΕ, δεν παύει να αποτελεί... είδηση μετά από πολλά χρόνια.

«Είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον χώρο που μεγάλωσα. Χαίρομαι που και πάλι είμαι στο στάδιο και βλέπω τα νέα παιδιά να προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους. Ο αθλητισμός είναι χαρά», είπε, μεταξύ άλλων ο Κεντέρης, που πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλά παιδιά που μπορούν να προχωρήσουν στον στίβο. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τα βοηθήσουμε».

Ο πρώην πρωταθλητής των 200μ. αναφέρθηκε και στον Μίλτο Τεντόγλου που πρόσφατα έκανε ένα μεγάλο άλμα στο μήκος στα 8,60μ. «Αν είναι υγιής, θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε.

 

Τελευταία Νέα