Μεντί: Από το ταμείο ανεργίας στον τελικό του Champions League!

Gazzetta team
Μεντί: Από το ταμείο ανεργίας στον τελικό του Champions League!

bet365

Από την ποδοσφαιρική… κατάθλιψη στο όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Από την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, στoν τελικό του Champions League. Ο Εντουάρ Μεντί σηκώθηκε, πάλεψε σκληρά και η Τσέλσι βρήκε… θησαυρό!

Γράφει ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Βέρνερ, Χάβερτς, Ζίγιεχ, μεταγραφές που έκαναν θόρυβο! Αλλωστε, ήταν πολλά τα εκατομμύρια που ξόδεψε η Τσέλσι για να πείσει τις ομάδες τους. Ωστόσο, η λάμψη τους… έσβησε μπροστά στο μεγαλύτερο deal που κατάφεραν να κάνουν οι Μπλε. Ο Τσεχ έκανε την εισήγηση, ο Λάμπαρντ ακολούθησε και ο Εντουάρ Μεντί ήρθε για να αλλάξει την Τσέλσι.

Ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να αφήσει το ποδόσφαιρο και να δουλέψει σε κατάστημα ρούχων για να ζήσει την οικογένειά του, έγινε ο γκολκίπερ των ρεκόρ. «Μόλις βγούμε στον πραγματικό κόσμο, σταθούμε στην ουρά στο ταμείο ανεργίας, όπως έκανα εγώ, και αντιμετωπίσουμε τα απλά, καθημερινά προβλήματα τότε καταλαβαίνουμε πόσο σκληρό είναι όλο αυτό».

Στα 22 του βρέθηκε στο κρίσιμο σταυροδρόμι. Όταν στο ταμείο ανεργίας τον ρώτησαν πως πρέπει να αλλάξει προσανατολισμό, εκείνος επέμεινε στο ποδόσφαιρο και η μοίρα δέχθηκε να συνεχίσει να παίζει μπάλα μαζί του. Ο Σενεγαλέζος είναι ο φετινός MVP της Τσέλσι, ο άνθρωπος που την έστειλε με τις επεμβάσεις και τη σιγουριά του στον τελικό του Champions League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα