Σκοποβολή: Στη Βραζιλία η ελληνική ομάδα, για την Ολυμπιακή πρόκριση ο Γαμπιεράκης

gampierakis_george

bet365

Στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας βρίσκεται η ελληνική ομάδα της σκοποβολής για το Παγκόσμιο κύπελλο και την τελευταία ευκαιρία Ολυμπιακής πρόκρισης.

Στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας βρίσκονται ήδη τα μέλη της Εθνικής ομάδας για τον τελευταίο αγώνο Ολυμπιακής πρόκρισης στη σκοποβολή σταθερού στόχου, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Οι αγώνες, που έχουν τον χαρακτήρα Παγκοσμίου πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο της πόλης, από τις 11/4 μέχρι και τις 20 του τρέχοντος μήνα. Στη Βραζιλία βρίσκονται οι Άννα Κορακάκη (10μ και 25μ αεροόλο πιστόλι), Χριστίνα Μόσχη (10μ αεροβόλο πιστόλι) και Γιώργος Γαμπιεράκης (10μ αεροβόλο πιστόλι), μαζί με τον προπονητή Τάσο Κορακάκη.

Την πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες επιδιώκει ο Γιώργος Γαμπιεράκης, ο οποίος θα πρέπει αρχικά να βρεθεί στον τελικό και στη συνέχεια θα διεκδικήσει την Ολυμπιακή πρόκριση. Κορακάκη και Μόσχη έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία δοκιμασίας στο πλαίσιο της Ολυμπιακής τους προετοιμασίας.

Το πρωί του Σαββάτου (13/4) ξεκινούν οι αγώνες στο αεροβόλο πιστόλι αυτούς των γυναικών να προυηγούνται ενώ αμέσως μετά θα διεξαχθούν οι αγώνες των ανδρών. Οι τελικοί έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή (14/4).

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ποιοι Έλληνες έχουν προκριθεί για το Παρίσι 2024

@Photo credits: @packsportsclub Instagram
 

Τελευταία Νέα