Πυγμαχία: Σπουδαίες εμφανίσεις στην Ιταλία με 10 προκρίσεις στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού

Newsroom
Πυγμαχία: Σπουδαίες εμφανίσεις στην Ιταλία με 10 προκρίσεις στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού

bet365

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων στην πυγμαχία έχει έντονο ελληνικό «χρώμα» καθώς 10 αθλητές και αθλήτριες είναι μία νίκη μακριά από ένα μετάλλιο!

Τρομερές εμφανίσεις κάνουν οι Ελληνες αθλητές της πυγμαχίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων που διεξάγεται στο Μοντεσιλβάνο της Ιταλίας.

Χθες, 4 παίδες προκρίθηκαν στα προημιτελικά και είναι μία ανάσα από τον ημιτελικό που σημαίνει… βάθρο.

Ο Βασίλης Τόπαλος νίκησε στην κατηγορία του τον Γάλλο Σπισά με 3-2 στα σημεία.

Ο Κώστας Σαρηγιαννίδης επικράτησε του Κροάτη Μπάσατς με 5-0, όπως και ο Μποτσιδόπουλος του Ιρλανδού Κέλι με το ίδιο σκορ. Στα προημιτελικά με διακοπή στον δεύτερο γύρο και ο Μανώλης Φωτιάδης που έβγαλε νοκ άουτ τον Ρουμάνο Σούβατς.

Αντίθετα, δεν τα κατάφεραν να περάσουν στα προημιτελικά οι Γιώργος Πλέας και Παρασκευάς Καλλέας.

Σήμερα (30/9) αγωνίζονται στα προημιτελικά έξι κορίτσια.

Στα 50 κιλά η Λαμπρινή Γιαννακοπούλου με αντίπαλο την Αζέρα Α. Μικαϊλόβα, στα 48κ. η Μαρία Γεωργοπούλου με την Ουκρανή Πραβντίβα (αγώνας που μάλλον δεν θα γίνει και θα περάσει άνευ αγώνα η Ελληνίδα αφού οι Ουκρανοί αποσύρονται από την διοργάνωση εξαιτίας του Ρώσου προέδρου της παγκόσμιας ομοσπονδίας), στα 52 κιλά η Ιωάννα Κάντζαρη με αντίπαλο την Αγγλίδα Μπόουντεν, στα 57 κιλά η Παναγιώτα Κούζιλου με αντίπαλο την Πολωνή Γιάρζαμπεκ, στα 46κ. Η Αννα Μαρία Τριφύλλη με την Αζέρα Α. Ισμαϊλοβα και η Μαρία Ευανθία Ντασιονάκη στα 63κ. με αντίπαλο την Ουκρανή Ζάκαρτσουκ.

 

Τελευταία Νέα