Άντονι Τζόσουα Vs Ολεκσάντρ Ούσικ: Ποιος θα κυριαρχήσει στην «Οργή στην Ερυθρά Θάλασσα» (vid)

Άντονι Τζόσουα Vs Ολεκσάντρ Ούσικ: Ποιος θα κυριαρχήσει στην «Οργή στην Ερυθρά Θάλασσα» (vid)

bet365

Στις 20 Αυγούστου, στην Σ. Αραβία, ο Τζόσουα θα επιδιώξει να πάρει από τη μέση του Ούσικ τρεις παγκόσμιες ζώνες. Ποιος θα είναι ο βασιλιάς στην «Οργή στην Ερυθρά Θάλασσα»; Αμφότεροι, πάντως, υπόσχονται έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία.

Ο Άντονι Τζόσουα (26 αγώνες, 24 νίκες εκ των οποίων οι 22 είναι με νοκ άουτ, 2 ήττες) ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους στην ιστορία του αθλήματος επιστρέφει στα ρινγκ μετά τις 25 Σεπτεμβρίου του 2021 με σκοπό να «πάρει το αίμα του πίσω», από τον Ολεκσάντρ Ούσικ (19 αγώνες, 19 νίκες εκ των οποίων οι 13 είναι με νοκ άουτ).

Τότε, στο «Tottenham Hotspur Stadium» του Λονδίνου, ο Ουκρανός... κέρασε τον 32χρονο Άγγλο τη δεύτερη ήττα στην καριέρα του.

Το βράδυ της 20ής Αυγούστου στο «King Abdullah Sports City», στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, ο Τζόσουα θα διεκδικήσει τις ζώνες IBF, WBO, και IBO για βαρέα κιλά, σε μια ρεβάνς που έχει χαρακτηριστεί ως «Rage on the Red Sea». Δηλαδή, «Οργή στην Ερυθρά Θάλασσα».

«Ενας αγώνας που θα μείνει στην ιστορία»

Από την πλευρά του, ο Ούσικ, θέλει να διατηρήσει τους τρεις αυτούς τίτλους στη μέσα του ώστε στα 35 του χρόνια να είναι ο βασιλιάς της κατηγορίας.

«Δουλεύω σκληρά με το προπονητικό μου τιμ για να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα στη ρεβάνς. Με τη βοήθεια του Κυρίου, θα ξεπεράσω τις μεγαλύτερες προκλήσεις και θα είμαι έτοιμος. Θέλω το πλήθος να ενθουσιαστεί με τον αγώνα. Θέλω να τον θυμούνται για μια ζωή», σχολίασε πρόσφατα ο Ουκρανός, ο οποίος στο stare down εμφανίστηκε μ' ένα κιτρινομπλέ μπλουζάκι που έγραφε το μήνυμα: «τα χρώματα της ελευθερίας».

Ο Τζόσουα από την άλλη, πρόσθεσε: «Η 20ή Αυγούστου πρόκειται να είναι μια απίστευτη πυγμαχική βραδιά. Κάθε λάτρης του σπορ, αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να το χάσει. Διαθέτει όλα τα συστατικά για να μείνει στην ιστορία της πυγμαχίας».

Photo Credits: Getty

 

Τελευταία Νέα