Γιαννόπουλος: «Το εθνόσημο είναι κίνητρο από μόνο του» (gTV)

Γιαννόπουλος: «Το εθνόσημο είναι κίνητρο από μόνο του» (gTV)

Γιαννόπουλος: «Το εθνόσημο είναι κίνητρο από μόνο του» (gTV)

bet365

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, τους απόντες και τον στόχο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ολίμπια Μιλάνο-Ολυμπιακός! Η δράση συνεχίζεται στο live των αγώνων της Ευρωλίγκα (21+)

Το 2009 στη Ρόδο η Εθνική Νέων Ανδρών ολοκλήρωσε την υπέρβαση και πανηγύρισε την πρώτη θέση στο Eurobasket ενώ οι Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, Νίκος Παππάς, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Ζήσης Σαρικόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος και Βαγγέλης Μάντζαρης κατέκτησαν δυο χρυσά μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (U18, U20) και ένα αργυρό μετάλλιο σε Παγκόσμιο (U19) τη διετία 2008-09! Μάλιστα ο Γιαννόπουλος ήταν εκείνος που παρέλαβε το τρόπαιο από τα χέρια του Γιώργου Βασιλακόπουλου ως αρχηγός εκείνης της ομάδας που αποτέλεσε τον «πυρήνα» της Ανδρών τα επόμενα χρόνια.

Φέτος επιστρατεύτηκε από τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην Εθνική ειδικών συνθηκών που διαμορφώθηκε για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία (23/11). Ο αρχηγός του Ρεθύμνου Cretan Kings μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr για την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και το ιδιαίτερο κίνητρό του, εξηγώντας πως «είναι τιμή και μόνο το ότι θα βοηθήσω τη χώρα μου να διεκδικήσει τη συμμετοχή της σε μια μεγάλη διοργάνωση».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα