Ενρίκε: «Το πέναλτι; Δεν μιλώ ποτέ για επίμαχες φάσεις»

Gazzetta team
Ενρίκε: «Το πέναλτι; Δεν μιλώ ποτέ για επίμαχες φάσεις»

bet365

Ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, ρωτήθηκε για τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Ελλάδας και δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση, ενώ δήλωσε ότι το 1-1 δεν αλλάζει τα πλάνα της ομάδας του.

Μετά το 1-1 με την Ελλάδα, ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, δήλωσε: «Δεν μου αρέσει ούτε το αποτέλεσμα, αλλά μου άρεσε η συμπεριφορά και ο ρυθμός. Δεν είχαμε φρέσκο μυαλό, όταν ήμασταν έξω από την περιοχή της Ελλάδας.

Αυτό που μας έλειψε ήταν να δημιουργήσουμε κίνδυνο για τους Έλληνες. Βάλαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του, αλλά δεν είχαμε την κατάλληλη τελική απόφαση, ούτε τις απαραίτητες ευκαιρίες. Το πέναλτι; Δεν μιλώ ποτέ για επίμαχες φάσεις. Κόντρα στη Γεωργία θα είναι παρόμοιο ματς. Εξαρτάται από τις εμπνεύσεις και τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει τα πλάνα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚA MUNDIAL NEWS FEED