Μαρτίνεθ: «Με VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό» (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Μαρτίνεθ: «Με VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό» (vid)

bet365

Ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ υποστήριξε ότι αν υπήρχε το VAR δεν θα είχε σφυριχτεί το πέναλτι που έκανε στον Γιώργο Μασούρα και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τάσος Μπακασέτας για να ισοφαρίσει (1-1) η Ελλάδα κόντρα στην Ισπανία. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάρκος Γιορέντε

Η Εθνική Ελλάδας άντεξε το βράδυ της Πέμπτης (25/3), βρήκε γκολ με το πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα και έφυγε από την Ισπανία με βαθμό (1-1) ξεκινώντας ιδανικά τα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2022.

Ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος έκανε το πέναλτι στον Γιώργο Μασούρα, υποστήριξε ότι αν υπήρχε το VAR δεν θα είχε σφυριχτεί η παράβαση και εξέφρασε την απορία του για την αργοπορία του διαιτητή στη λήψη της απόφασης.

«Το πέναλτι ήταν... κλειδί για την ισοπαλία. Το πληρώσαμε ακριβά. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι μια στιγμιαία φάση. Με το VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είναι διεκδικίσιμη μπαλιά και δεν μπορώ να σταματήσω. Προσπαθώ να πάρω το πόδι. Ο αντίπαλος έπεσε στο έδαφος. Το παράξενο είναι ότι το σφύριξε στα έξι δευτερόλεπτα», υποστήριξε ο Ισπανός διεθνής κεντρικός αμυντικός ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Μάρκος Γιορέντε.

«Στο γήπεδο όπως το είδα, δεν μου φάνηκε πέναλτι. Με το VAR αυτό δεν δίνεται από μακριά. Ξέραμε ότι η Ελλάδα θα κλειστεί. Είχαν ξεκάθαρο αμυντικό σκεπτικό. Αυτή η εθνική δεν άξιζε την ισοπαλία. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα