Ισπανία - Ελλάδα: Μπήκαν Ράμος και Γκαγιά, προφυλάσσεται ο Μορένο

Βασίλης Τεμπέλης
Ισπανία - Ελλάδα: Μπήκαν Ράμος και Γκαγιά, προφυλάσσεται ο Μορένο

bet365

Οι Σέρχιο Ράμος και Χοσέ Γκαγιά μπήκαν στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης της εθνικής Ισπανίας και τέθηκαν στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε για το ματς με την Ελλάδα (25/3, 21:45). Προφυλάσσει τον Μορένο ο Αστουριανός για το ματς της Πέμπτης.

Μπορεί η συμμετοχή των Σέρχιο Ράμος και Χοσέ Γκαγιά να έμοιαζε αμφίβολη για την αναμέτρηση της εθνικής Ισπανίας με την αντίστοιχη της Ελλάδας (25/3, 21:45) στη Γρανάδα, αλλά οι δύο τους μπήκαν το μεσημέρι της Τρίτης (23/3) στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της «φούρια ρόχα».

Έτσι τόσο ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ και αρχηγός της εθνικής Ισπανίας, όσο και ο 25χρονος αριστερός μπακ της Βαλένθια τέθηκαν στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε για το ματς του «Νούεβο Λος Κάρμενες» στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Μουντιάλ 2022.

Αντίθετα ο Αστουριανός προπονητής όπως όλα δείχνουν θα προφυλάξει τον Ζεράρ Μορένο. O τραυματισμός του 28χρονου επιθετικού της Βιγιαρεάλ δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρός. Το σκεπτικό του Ενρίκε είναι να μην τον πιέσει κόντρα στην Ελλάδα για να τον έχει διαθέσιμο στα ματς με Γεωργία (28/3, 19:00, Τιφλίδα) και Κόσοβο (31/3, 21:45, Σεβίλλη).

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα