Ο Ιμπραΐμοβιτς δάκρυσε: «Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο»! (vid)

Gazzetta team
Ο Ιμπραΐμοβιτς δάκρυσε: «Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο»! (vid)

bet365

Λύγισε στην επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος βέβαια δεν παρέλειψε να ξαναγίνει Ζλάταν, δηλαδή ο Νο1 στον κόσμο.

Το είχε προαναγγείλει και συνέβη. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την Εθνική Σουηδίας μετά το EURO 2016, επιστρέφει στα προκριματικά του Μουντιάλ. Βρέθηκε μάλιστα τη Δευτέρα στη συνέντευξη τύπου ενόψει των αναμετρήσεων με Γεωργία, Κόσοβο για τον όμιλο και το φιλικό με την Εσθονία και εκεί εμφάνισε ένα πρωτοφανές πρόσωπο, καθώς όταν τον ρώτησαν πώς αισθάνεται ο μικρός γιος του που θα παίξει ξανά με την Εθνική, ο Ιμπρα δάκρυσε συγκινημένος.

Οσον αφορά το πώς αισθάνεται αγωνιστικά και το εάν θα είναι καλά στα 39 χρόνια του, ο ίδιος ξαναβρήκε αμέσως τον κανονικό εαυτό του και απάντησε σας Ζλάταν: «Εάν βρίσκομαι εδώ, είναι επειδή είμαι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και σημαίνει ότι είμαι καλά. Εάν με ρωτάτε, θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος στον κόσμο»! Οσο για το αγαπημένο του Νο 10, του το προσέφερε ο κάτοχός του, Φόρσμπεργκ, αλλά ο Ζλάταν το αρνήθηκε και θα φορέσει το 11.

* Η Σουηδία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα και αναμετρώνται 8 Σεπτεμβρίου (Ελλάδα) και 12 Οκτωβρίου (Σουηδία)!

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα