Εθνική Ελλάδας: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση ενόψει Ισπανίας

Εθνική Ελλάδας: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση ενόψει Ισπανίας

Gazzetta team
Εθνική Ελλάδας: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση ενόψει Ισπανίας

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (22/3), ενόψει του πρώτου αγώνα για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Ισπανίας. Δείτε εικόνες από το πρόγραμμα των διεθνών.

Την πρώτη τους προπόνηση έκαναν οι Έλληνες διεθνείς το απόγευμα της Δευτέρας (22/3) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα κόντρα στην Ισπανία στη Γρανάδα, στην πρεμιέρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (25/3, 21.45).

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ είχε στη διάθεσή του 25 ποδοσφαιριστές, τους εξής: Βλαχοδήμο, Καπίνο, Διούδη, Μαυρία, Τζαβέλλα, Τσιμίκα, Κυριακόπουλο, Μαυροπάνο, Μπακάκη, Παπαδόπουλο, Ανδρούτσο, Σβάρνα, Σιώπη, Ζέκα, Μπακασέτα, Λημνιό, Πέλκα, Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Μάνταλο, Παυλίδη, Γιακουμάκη, Τζόλη, Δουβίκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παντελής Χατζηδιάκος που είχε κληθεί τραυματίστηκε με την Άλκμααρ και θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, ενώ όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr ο Δημήτρης Γιαννούλης χάνει το ματς με τους Ισπανούς και θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες με Ονδούρα και Γεωργία.

Δείτε εικόνες από την προπόνηση:

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα