Φάρκε: «Διάσειση ο Γιαννούλης, πιθανό να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα»

Φάρκε: «Διάσειση ο Γιαννούλης, πιθανό να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Φάρκε: «Διάσειση ο Γιαννούλης, πιθανό να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα»

bet365

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης υπέστη διάσειση κόντρα στην Μπλάκμπερν κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μείνει Αγγλία και να μην ταξιδέψει για την Ελλάδα και τα ματς της Εθνικής.

Το ενδεχόμενο να μείνει στην Αγγλία και να μην ταξιδέψει για την Ελλάδα και τα ματς της Εθνικής άφησε ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο 25χρονος Κατερινιώτης διεθνής μπακ χτύπησε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με τον Τζο-Ράνκιν Κοστέλο στο ματς με την Μπλάκμπερν για την 38η αγωνιστική της Championship.

Παρόλο που επέστρεψε μετά τη βοήθεια που έλαβε από το ιατρικό επιτελείο των «καναρινιών» τελικά αντικαταστάθηκε από τον Σόρενσεν στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός προπονητής των «καναρινιών» επιβεβαίωσε ότι ο Γιαννούλης υπέστη διάσειση και όπως υποστήριξε ένιωθε ζαλισμένος στα αποδυτήρια του «Κάροου Ρόουντ». Έτσι υπάρχει πιθανότητα να μείνει στο Νόριτς και να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα ματς της Εθνικής με Ισπανία (προκριματικά Μουντιάλ, 25/3, 21;45), Ονδούρα (φιλικό, 28/3, 17:00), Γεωργία (προκριματικά Μουντιάλ, 31/3, 21:45).

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα