Τζαβέλλας: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Ισπανία»

Βασίλης Τεμπέλης
Τζαβέλλας: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Ισπανία»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας υποστήριξε ότι η Εθνική Ελλάδας θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να νικήσει εκτός έδρας την Ισπανία (25/3, 21:45), ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Τάσου Μπακασέτα και Δημήτρη Πέλκα.

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα, AS, και τον ανταποκριτή της στην Τουρκία παραχώρησε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός της Αλάνιασπορ υποστήριξε ότι η Εθνική Ελλάδας θα προσπαθήσει να νικήσει την αντίστοιχη της Ισπανίας (25/3, 21:45) στη Γρανάδα για την πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Τόνισε ότι αντικειμενικός στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η δεύτερη θέση, ενώ υποστήριξε ότι αξίζει να βρίσκεται στο Κατάρ.

«Χωρίς αμφιβολία η Ισπανία είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Πρέπει να το αποδεχτούμε. Έχουμε δείξει όμως ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη κόντρα σε μεγάλες ομάδες.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη κόντρα στην Ισπανία. Είναι δύσκολο ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να το νικήσουμε. Ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση. Νομίζω ότι θα το καταφέρουμε. Έχουμε βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια αν και ακόμη θέλουμε να γίνουμε η ομάδα των παλαιότερων ετών. Έχουμε καλούς, νέους, ταλαντούχους παίκτες. Έχω εμπειρία από Euro, αλλά και από το Μουντιάλ του 2014. Αξίζουμε να είμαστε σε αυτό το Μουντιάλ γιατί έχουμε καλή ομάδα», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τους Μπακασέτα και Πέλκα: «Ο Τάσος έχει κάνει τέλεια εκκίνηση στην Τράμπζονσπορ. Θα είναι παίκτης-κλειδί για εμάς κόντρα στην Ισπανία. Ο Δημήτρης τα πηγαίνει τέλεια από την πρώτη μέρα στη Φενέρμπαχτσε. Είναι επίσης πολύ σημαντικός για την Εθνική μας».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα