Μιλιβόγεβιτς: «Αποσύρομαι από την Εθνική Σερβίας, έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα»

Μιλιβόγεβιτς: «Αποσύρομαι από την Εθνική Σερβίας, έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα»

bet365

Την απόσυρση του από την εθνική ομάδα της Σερβίας ανακοίνωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εμφανώς απογοητευμένος από το γεγονός πως δεν υπολογίζεται από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντράγκαν Στόικοβιτς.

Ο άσος της Κρίσταλ Πάλας δεν κλήθηκε από τον νεοφερμένο ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας, Ντράγκαν Στόικοβιτς για τα ματς τον Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Ιρλανδία (24/3), Πορτογαλία (27/3) και Αζερμπαϊτζάν (30/3) γεγονός που τον ώθησε στην οριστική του απόσυρση από την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή και να του ευχηθώ καλή τύχη. Κατάφερε άθελα του να με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση που σκεφτόμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι να αποχαιρετήσω την εθνική Σερβίας σε ηλικία 29 ετών», τόνισε αρχικά ο Μιλιβόγεβιτς προσθέτοντας:

«Ρίχνω το φταίξιμο στον εαυτό μου γιατί έπρεπε να έχω αποσυρθεί εδώ και καιρό, αφού είχα δει τι έκανε η ομοσπονδία. Δωροδοκία, αντικατέστησε παίκτες πριν από το Μουντιάλ, άλλαξε προπονητές, αρχηγούς. Μίλησα για αυτά στους συμπαίκτες μου, αλλά και δημοσίως. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο στο Λονδίνο και συνέχισα στην Εθνική πιστεύοντας πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Τους εύχομαι καλή τύχη και επιτυχίες στο μέλλον».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Σερβίας το 2012 σε φιλικό κόντρα στη Χιλή, ενώ για τελευταία φορά αγωνίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε ματς για το Nations League. Πήρε μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, ενώ κατέγραψε συνολικά 39 συμμετοχές και 1 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα