Τα δεδομένα για το θέμα της αλλαγής έδρας της Εθνικής...

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για το θέμα της αλλαγής έδρας της Εθνικής...

bet365

Το Gazzetta.gr παρουσιάζει όλες τις παράμετρους για τις διαρροές για αλλαγή έδρας της Εθνικής μας, θυμίζοντας την ανάγκη του να ερωτηθούν (ξανά) Σκίμπε και παίκτες, που προτιμούν το Καραϊσκάκη.

Ολλανδία – Σουηδία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ρόμπεν σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γραφτεί ή τίθεται ως ζήτημα να φύγει η έδρα της Εθνικής μας από το γήπεδο Καραϊσκάκη. Αυτήν την στιγμή το θέμα δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάζεται από κάποιες πλευρές. Προφανώς και κάποια στιγμή θα αλλάξει γήπεδο η Εθνική (σ.σ. ίσως μετά τα μπαράζ να τεθεί πιο δυναμικά το ζητούμενο αυτό), πλην όμως υπάρχει μία σημαντική παράμετρος. Στην Αθήνα πλην του ΟΑΚΑ δεν υπάρχει άλλο γήπεδο υψηλών προδιαγραφών. Το Καραϊσκάκη είναι με διαφορά ότι καλύτερο και ενώ το κόστος στο ΟΑΚΑ μπορεί να είναι και ακόμα πιο μεγάλο. Εκτός Αθηνών αναφέρθηκε το Καυτανζόγλειο, που θέλει πολλή... δουλειά, εργασίες και δεν πληρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Είναι πιο προσιτή λύση από άλλες, πλην όμως χρειάζονται έργα επιδιόρθωσης και αρκετά.

Οι όποιες άλλες απόπειρες αλλαγής έδρας στο παρελθόν - με εξαίρεση το Παγκρήτιο που και αυτό στην παρούσα φάση δεν είναι στα... καλύτέρα του - δεν... περπάτησαν. Επίσης το προπονητήριο της Εθνικής και η... έδρα της είναι ο Άγιος Κοσμάς. Πόσο λειτουργικό θα είναι να παίζει εκτός Αθηνών;
Και πως θα γίνεται αυτό εύκολα; Υπάρχει και ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο. Η άποψη του Σκίμπε και των διεθνών και ειδικά όσων έρχονται από το εξωτερικό. Στο πρόσφατο παρελθόν όσες φορές είχαν ερωτηθεί οι διεθνείς και το τεχνικό team πάντα έδιναν το ΟΚ για το Καραϊσκάκη, λέγοντας τα καλύτερα για το φαληρικό γήπεδο. Και δεδομένα είναι πολύ σημαντικό το τι εξυπηρετεί αγωνιστικά και από κάθε άλλη άποψη τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας. Όλα τα παραπάνω θα συνυπολογιστούν και συναποφασιστούν πριν γίνει το οτιδήποτε και προτού παρθεί η οποιαδήποτε τελική απόφαση.
- Το σκέλος της προσέλευσης του κόσμου προφανώς και είναι ένα ακόμα ζήτημα. Ωστόσο διαχρονικά όπου και εάν έπαιξε η Εθνική δεν είχε το τόσο μεγάλο και σταθερό κοινό.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα