Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Κόντρα στην πανίσχυρη Ισπανία για το χάλκινο η Εθνική γυναικών

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Βασιλική Πλευρίτου

bet365

Στις 10:30 (ΕΡΤ3) η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών αντιμετωπίζει την Ισπανία στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Ο μεγάλος στόχος του τελικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, δεν ήρθε στις λεπτομέρειες για την Εθνική ομάδα πόλο, που ωστόσο σήμερα στις 10:30, θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στον μικρό τελικό.

Οι Ισπανίδες έχουν χτίσει μια καλή παράδοση κόντρα στο συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου, ενώ έπαιξαν αντίπαλες και στη φάση των ομίλων, όπου η Ισπανία νίκησε πολύ εύκολα με 16-8, κόντρα σε μια Εθνική που έκανε εκεί το χειρότερο παιχνίδι της στην διοργάνωση.

Το κίνητρο βέβαια παραμένει εκεί, αφού κρίνεται ένα χάλκινο μετάλλιο και μετά την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό, θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους και στο Παγκόσμιο, έστω κι αν εμφανίζονται ως αουτσάιντερ στο παιχνίδι.

Στον μεγάλο τελικό θα αναμετρηθούν Ουγγαρία και ΗΠΑ, ενώ στις 09:00 ξεκινά το μεγάλο ματς για τις θέσεις 7-8 μεταξύ Ιταλίας και Καναδά, με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρόγραμμα

  • 09:00 θέσεις 7-8: Ιταλία - Καναδάς
  • 10:30 μικρός τελικός: Ισπανία - Ελλάδα
  • 15:00 θέσεις 5-6: Ολλανδία- Αυστραλία
  • 16:30 μεγάλος τελικός ΗΠΑ - Ουγγαρία
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα