Βλαχόπουλος: «Έχουμε ενέργεια, αλλά δεν φθάνει μόνο αυτό»

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Άγγελος Βλαχόπουλος με το σκουφάκι της εθνικής ομάδας

bet365

Τι δήλωσαν ο παλιός Άγγελος Βλαχόπουλος και ο νέος Νίκος Παπανικολάου μετά τη νίκη της Εθνικής ανδρών επί της Γαλλίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος με εκτέλεση πέναλτι στα 51 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, «σφράγισε» τη νίκη της Ελλάδας επί της Γαλλίας με 13-12, που έφερε και την απευθείας πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Ο διεθνής παίκτης δήλωσε: «Νομίζω τους δώσαμε εμείς τις ευκαιρίες, βρεθήκαμε με τρία γκολ μπροστά, αλλά κάναμε τρεις βιαστικές επιθέσεις αναίτια, χωρίς λόγο.
Θα μπορούσαμε εκεί να έχουμε ξεφύγει με περισσότερα γκολ και να μη φθάσουμε σε αυτή την αγχωτική νίκη. Είναι κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει, γιατί έρχονται παιχνίδια με άγχος, θα πω τέλος καλό, όλα καλά.

Πρέπει να δούμε τι έχουμε κάνει, γιατί υπήρξαν πολλά μα πάρα πολλά λάθη, ναι μεν έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας, αλλά δεν φθάνει μόνο αυτό, πρέπει να βάλουμε και το μυαλό στην εξίσωση για να δούμε πού μπορούμε να φθάσουμε».

Ο Νίκος Παπανικολάου, μετά την απουσία του Γιώργου Δερβίση, μετέχει για πρώτη φορά με την εθνική ομάδα σε μεγάλη διοργάνωση. Ο 24χρονος φουνταριστός, που χρησιμοποιείται και ως αμυντικός, επέστρεψε από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό να τον κάνει δικό του. Στη δήλωσή του μετά τον αγώνα με τη Γαλλία, εξέφρασε την υπερηφάνεια που νιώθει ως μέλος της εθνικής ομάδας.

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Σαρελάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα