Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Πέταξε για Ντουμπάι πριν τη Ντόχα η Εθνική ανδρών

Κώστας Ευθυμιάδης
H Eθνικη πόλο ανδρών κατά την αναχώρησή της για Ντόχα

bet365

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών ταξίδεψε το μεσημέρι για το Ντουμπάι, τελευταίο σταθμό πριν από τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα (5-17/2).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει στο Ντουμπάϊ κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και την Κροατία, ενώ στην Ντόχα θα μεταβεί την Παρασκευή 2/2 εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι εξής 15 αθλητές: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος.

Θα τους συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Μανώλης Βασιλειάδης, ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Τζανής και ο Α' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Αφρουδάκης, ως αρχηγός αποστολής.

Η Εθνική Ανδρών μετέχει στον Β' Όμιλο του Παγκοσμίου. Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα) με αντίπαλο την Κίνα. Ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας. Δύο ημέρες αργότερα (Τετάρτη 7/2), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί με τη Βραζιλία, στις 9.30 το πρωϊ (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση με το ματς κόντρα στη Γαλλία (Παρασκευή 9/2) στις 18.00 ώρα Ελλάδας.

@Photo credits: ΚΟΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα