Βλάχος: «Να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα, εδώ ήρθαμε πολύ διαφορετικά»

Δημήτρης Ντζάνης
O Θοδωρής Βλάχος

bet365

O ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος έδωσε το στίγμα που θα απαιτηθεί να κινηθεί η εθνική ομάδα πόλο, μετά το ευρωπαϊκό κι ενώ ακολουθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Η εθνική ομάδα νικώντας το Μαυροβούνιο με 15-10 κατέλαβε την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ, επιστρέφει στην Αθήνα και μετά τις απαραίτητες ανάσες, ξεκινά τη δουλειά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό, αναφέρθηκε στην προβληματική εικόνα που παρουσίασε το εθνικό συγκρότημα, δίνοντας το στίγμα για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα ο Βολιώτης τεχνικός είπε: «Δεν είναι τι θέλεις, είναι τι αξίζεις στο τέλος και εμείς δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από την 5η θέση, γιατι στα κρίσιμα παιχνίδια ήμασταν μια άλλη ομάδα.

Παρουσιάσαμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στα δύο τελευταία παιχνίδια, αυτό σημαίνει πως μπορούμε να ξεκινήσουμε από αυτό το σημείο που σταματήσαμε εδώ.

Να διορθώσουμε πά ρα πολλά, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα, γιατί εδώ ήρθαμε πολύ διαφορετικά και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι.

Νομίζω είχαμε πολύ ανεπτυγμένο το εγώ μας όταν ήρθαμε στο ευρωπαϊκό, δεν προλάβαμε να τα βάλουμε όλα κάτω από την ομπρέλα της ομάδας και να λειτουργήσουμε όπως λειτουργούμε πάντα, παρουσιάσαμε διαστήματα ομάδας που μπορεί να βρέθηκε μετά από δύο χρόνια, γιατί έτσι ήταν, κάτι πολύ παράξενο για εμένα. Καθίσαμε, συζητήσαμε, γιατί στο τέλος από μαθαίνεις από την ήττα».

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα