Ο Άλιμος ανακοίνωσε πρώτα τον Πάνο Βέργο και μετά την Ίλσε Κούλχαας

Ο Άλιμος είναι ο 3ος σταθμός για την Ίλσε Κούλχαας στη χώρα μας

bet365

Διπλό χτύπημα από τον Άλιμο που ανακοίνωσε τη διετή σηνεργασία με τον τεχνικό Πάνο Βέργο και την Ολλανδή διεθνή αμυντικό Ίλσε Κούλχαας.

Ο Άλιμος 48 ώρες μετά την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών και την ευρωπαϊκή έξοδο, έδρασε σε διπλό ταμπλό.

Αρχικά το μεσημέρι του Σαββάτου (20/5) ανακοίνωσε τη διετή έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Πάνο Βέργο. Μάλιστα, ο τεχνικός με μεγάκη θητεία στον ΠΑΟΚ έκανε ντεμπούτο στον τελευταίο νικηφόρο αγώνα της ομάδας του Αλίμου με τον Πανιώνιο, που σήμανε και την κατάληψη της 5ης θέσης.

Το βράδυ του Σαββάτου ήρθε και το δεύτερο χτύπημα, που ήταν ακόμα πιο ηχηρό, με την ανακοίνωση της συνεργασίας για δύο χρόνια με την Ίλσε Κούλχαας.

Η Ολλανδή αμυντικός νωρίτερα έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι με το σκουφάκι της Γλυφάδας, στον 3ο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών, με τον Εθνικό στον Πειραιά.

Η Ίλσε Κούλχαας γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, καθώς έχει αγωνιστεί και στη Βουλιαγμένη, ενώ είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, έχοντας ως αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018 και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2022, ενώ αγωνίστηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα