To συγκινητικό «αντίο» της Σταυρούλας Δουρέκα από τον Ολυμπιακό και το πόλο

Οι Μαργαρίτα Πλευρίτου και Σταυρουλα Δουρέκα σηκώνουν την κούπα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό

bet365

H τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Δουρέκα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δημοσιοποίησε την απόφασή της να αποχωρήσει από τον πειραϊκό σύλλογο και το άθλημα. «Μέσα από το πόλο έμαθα να βάζω τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα για το καλό της ομάδας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών από τον Ολυμπιακό, έκρυβε στο τέλος και μια είδηση.

Η Σταυρούλα Δουρέκα φόρεσε για τελευταία φορά τα «ερυθρόλευκα», καθώς η παίκτρια έκανε γνωστή την απόφασή της να αποχωρήσει από το άθλημα.

Η 26χρονη τερματοφύλακας, που πέρασε και από τον Εθνικό, είχε την ευτυχία να σηκώσει το τελευταίο τρόπαιο της καριέρας της μαζί με την αρχηγό του Ολυμπιακού, Μαργαρίτα Πλευρίτου.

Έχοντας μπροστά της τις Χρυσή Διαμαντοπούλου και Ιωάννα Σταματοπούλου, η Δουρέκα δύσκολα έβρισκε χρόνο συμμετοχής, όμως αυτό ελάχιστη σημασία έχει.

Το σημαντικό είναι πώς αντιμετώπισε και τη σήμαινει για την ίδια η εξαετή παρουσία της στην ομάδα και γενικά μέσα στον αθλητισμό.
«Θα μου λείψει πάρα πολύ να είμαι αθλήτρια.Μέσα από το πόλο έμαθα να βάζω τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα για το καλό της ομάδας» δήλωσε χαρακτηριστικά στο aquafeed24.com.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα