Α1 Γυναικών: Διπλό του ΠΑΟΚ σε «φτωχό» ματς στη Λάρισα

Newsroom
Α1 Γυναικών: Διπλό του ΠΑΟΚ σε «φτωχό» ματς στη Λάρισα

bet365

Με σκορ 6-2 τα κορίτσια της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ επικράτησαν της Λάρισας εκτός έδρας στο ματς που άνοιξε το σημερινό πρόγραμμα στην Α1 Γυναικών.

Σε ένα ματς που τα γκολ έμπαιναν με το…σταγονόμετρο, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί του ΝΟ Λάρισας εκτός έδρας με 6-2, σε ματς για την 20η αγωνιστική στην Α1 Γυναικών στο πόλο.

Ο «δικέφαλος του βορρά» προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο, ο γηπεδούχος σκόραρε πρώτη φορά μετά από 19 αγωνιστικά λεπτά. Ο ΠΑΟΚ όμως αύξησε και πάλι τη διαφορά στο 6-1 και ο ΝΟ Λάρισας ξανα-σκόραρε 1:11 από τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 0-3, 1-0, 1-2

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιώργος Ντόνας): Αρχοντάκη, Κοκκίνου, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη, Καλογιάννη, Σαφέτη 1, Κολτσίδα, Σακελλαρίου, Ρότζερς, Γαλανοπούλου, Μάστορη, Κλάπερτον, Μπούρα, Κρική, Ζμπήτα.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 2, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα, Παρασκευοπούλου, Γραικού 1, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα