Από το Ολυμπιακό βάθρο στο Τόκιο στο ελληνικό πρωτάθλημα πόλο γυναικών!

Newsroom
Από το Ολυμπιακό βάθρο στο Τόκιο στο ελληνικό πρωτάθλημα πόλο γυναικών!

bet365

Τέσσερις πολίστριες που κατέκτησαν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα κοσμούν την νέα περίοδο το πρωτάθλημα της Α1 της Ελλάδας.

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά τέσσερις πολίστριες που κατέκτησαν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα παίζουν την περίοδο 2021-22 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στη διοργάνωση που θ' αρχίσει τον Νοέμβριο θα δούμε την Άσλεϊ Τζόνσον, την Στεφανία Χαραλαμπίδη, την Ρεμπέκα Πάρκες και την Εντίνα Γκανγκλ.

Η καλύτερη στον κόσμο

Η Άσλεϊ Τζόνσον είναι η καλύτερη τερματοφύλακας στον κόσμο και πριν από λίγες εβδομάδες κατέκτησε με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ το 2ο χρυσό της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είχε φτάσει στην κορυφή και το 2016 στη Βραζιλία!

Τη νέα χρονιά θ' αγωνιστεί με το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς ενώ στο παρελθόν είχε παίξει και στη Βουλιαγμένη με την οποία είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.

Η "χρυσή" Ελληνίδα

Η Στεφανία Χαραλαμπίδη είναι παιδί του ελληνικού πόλο αλλά τα τελευταία χρόνια παίζει με τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ και στην εθνική τους ομάδα.

Η έμπειρη περιφερειακός ήταν και αυτή μέλος της ομάδας των ΗΠΑ που κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θα την δούμε στην Ελλάδα με τον Εθνικό ενώ η τελευταία της ομάδα στην Ελλάδα ήταν το 2019 η Βουλιαγμένη.

Το «θωρηκτό» από την Ουγγαρία

Η Ρεμπέκα Πάρκες είναι η βασική φουνταριστή της εθνικής Ουγγαρίας η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Είναι από τις καλύτερες στον κόσμο, αν όχι η καλύτερη, στη θέση της και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε κλείσει συμφωνία για να παίξει στον Εθνικό!

Η έμπειρη τερματοφύλακας

Η Εντίνα Γκάνγκλ είναι η τερματοφύλακας της εθνικής Ουγγαρίας και ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου στο Τόκιο.

Αγωνίζονταν στην Ουίπεστ την οποία απέκλεισε ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα το 2021 και από τη νέα χρονιά θα την βλέπουμε στον ΑΝΟ Γλυφάδας.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα