Ανανέωσαν με τον Ολυμπιακό Ελευθεριάδου και Διαμαντοπούλου

Ανανέωσαν με τον Ολυμπιακό Ελευθεριάδου και Διαμαντοπούλου

bet365

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ανανέωσε έως το 2024 και η Χρυσή Διαμαντοπούλου έως το 2022 με τον Ολυμπιακό.

Ανανέωσαν στον Ολυμπιακό η Νικόλ Ελευθεριάδου και η Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Η έμπειρη αμυντικός συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2024 και η τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού έως το 2022.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Νικόλ Ελευθεριάδου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επέκταση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Ελπίζω τη νέα σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια να καταφέρουμε να ζήσουμε όπως αυτήν που πέρασε, κερδίζοντας τα πάντα. Ανυπομονώ να δουλέψουμε όλες μαζί καθώς έχουμε και νέα πρόσωπα στην ομάδα».

χρυση

Από την άλλη η Χρυσή Διαμαντοπούλου είπε:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τη συνέχιση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Ελπιζω η επιτυχημένη σεζόν που πέρασε να μας δώσει ώθηση για νέες επιτυχίες και να επαναλάβουμε αυτά που έχουμε καταφέρει. Τη νέα σεζόν οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιο όπως πάντα. Το νταμπλ στην Ελλάδα και το ευρωπαϊκό».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED