Σούπερ μεταγραφή με Ταραγκό η Βουλιαγμένη

Σούπερ μεταγραφή με Ταραγκό η Βουλιαγμένη

bet365

Την Ισπανίδα διεθνή πολίστρια Ρόζερ Ταραγκό ανακοίνωσε η Βουλιαγμένη.

Επίσημα παίκτρια της ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης είναι η Ρόζερ Ταραγκό.

Η διεθνής Ισπανίδα περιφερειακός ήρθε στην Ελλάδα για το World League όπου χθες αντιμετώπισε την εθνική μας ομάδα και υπέγραψε το συμβόλαιό της με την ομάδα της Βουλιαγμένης.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την απόκτηση της Ισπανίδας αθλήτριας, Ρόζερ Ταραγκό. Η Ισπανίδα περιφερειακός έχει γεννηθεί το 1993 και αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας της, ενώ έχει συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 και το 2016. Επίσης, έχει παρουσία σε σωρεία παγκοσμίων και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η Ταραγκό έχει αγωνιστεί στη Ματαρό, στη Σαμπαντέλ, ενώ τελευταία αγωνιζόταν στη Μεντιτερανί. Ρόζερ, καλωσόρισες στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Βουλιαγμένη.

Από την πλευρά της η Ταραγκό δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι μέλος της οικογένειας της Βουλιαγμένης. Μπορώ να κερδίσω πολλά από την παρουσία μου στην Ελλάδα, τόσο εντός όσο και εκτός πισίνας. Είμαι ενθουσιασμένη που θα γνωρίσω καλύτερα την ελληνική κουλτούρα και ακόμη περισσότερο που θα βοηθήσω την Βουλιαγμένη να παλέψει για κάθε τίτλο».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα