ΓΣ Περιστερίου: «Καθάρισε» με τον ΠΑΟΚ, εξασφάλισε την 5η θέση και την ευρωπαϊκή έξοδο

Ο Διονύσης Καρούντζος και ο ΓΣ Περιστερίου εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή έξοδο

bet365

Ο ΓΣ Περιστερίου επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 15-12 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, πήρε την 5η θέση στην Α1 πόλο ανδρών και μαζί την ευρωπαϊκή έξοδο.

Ο ΓΣ Περιστερίου νίκησε τον ΠΑΟΚ με 15-12 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, έκανε το 2-0 νίκες και πήρε την προνομιούχο 5η θέση που του δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Η αθηναϊκή ομάδα βρέθηκε και πίσω στο σκορ με 4-2 και 6-5 στο πρώτο μισό, αλλά κατάφερε να διαχειριστεί κατάλληλα τις δυνάμεις της και με υπομονή και διάρκεια στον ρυθμό της, ξέφυγε στο τρίτο μέρος με 11-8, προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-5, 1-4, 4-4.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Λασκαρίδης 1, Αλειφτήρας, Σάλεχ 1, Καρατζάς 2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτέρης, Καζάζης 2, Τοράκης 2, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 3, Καρούντζος 2, Φώσκολος 2, Χρυσοσπάθης 4, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα