Α1 Ανδρών: Το Παλαιό Φάληρο πιστό στην μεγάλη κατηγορία, έριξε τον Ηλυσιακό στην Α2

Κώστας Ευθυμιάδης
Φάση από τον αγώνα Π. Φάληρο - Ηλυσιακός

bet365

To Παλαιό Φάληρο ολοκλήρωσε την ανατροπή και έριξε στην Α2 τον Ηλυσιακό μετά τη νίκη του με , στο τρίτο ματς της σειράς για τα play-outs στην Α1 Ανδρών του πόλο.

Το Π. Φάληρο ολοκλήρωσε την ανατροπή και θα παίζει και του χρόνου, για 22η συνεχόμενη σεζόν, στην Α1 Ανδρών του πόλο!

Αν και ο Ηλυσιακός τους κέρδισε στο πρώτο ματς, η ανατροπή ολοκληρώθηκε με την δεύτερη νίκη απόψε για την ομάδα του Π. Φαλήρου (6-4) και έστειλε στην Α2 το συγκρότημα του Τάσου Σχίζα.

Οι δύο ομάδες ήταν αναμενόμενα υπερβολικά νευρικές στην επίθεση, με τους δύο τερματοφύλακες να κάνουν αρκετές επεμβάσεις. Η ομάδα του Π. Φαλήρου προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο ο Ηλυσιακός ισοφάρισε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο επιθέσεις στη κόντρα, αλλά νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα Γαλανίδη (ήρωας της ομάδας στο δεύτερο ματς καθώς έπιασε δύο πέναλτι και έστειλε την σειρά για την παραμονή σε τρίτο παιχνίδι) και τελικά βρέθηκαν να είναι πίσω στο σκορ με 3-2. Ωστόσο, στον παραπάνω ισοφάρισαν σε 3-3, σκορ με το οποίο έκλεισε το δεύτερο οκτάλεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με την έναρξη της τρίτης περιόδου, όμως το Φάληρο απάντησε άμεσα και πέρασε και πάλι μπροστά στον παραπάνω.

Η τελευταία περίοδος βρήκε το Φάληρο να έχει προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ στη κόντρα (6.:37 πριν το τέλος), με τον Γαλανίδη να κάνει πάλι μεγάλες αποκρούσεις.

Στην κρίσιμη επίθεση ο Ηλυσιακός στον παραπάνω (με 1:30 να μένει) είδε τα μπλοκ να σταματούν την επίθεσή του και ουσιαστικά η άμυνα του Π. Φαλήρου ήταν αυτή που τον κράτησε στην κατηγορία.

Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 6-4

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-1, 1-0

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος 1, Θαλασσινός, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Τοτ 2, Παπαδόπουλος Γ., Ραντούλοβιτς 2, Μαυράκης 1, Καλκαβούρας, Κούκουνας, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος 1, Κρανιάς, Μπομπός 1, Τσιφτσής, Λεμπέσης 1, Δήμου Π., Καραβιώτης, Τουμπούρος, Τσιστράκης, Ξυλάς, Αράκι, Ασβέστης, Σφηκάκης, Αράι 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα