Πανιώνιος: Δύσκολα τον ΓΣ Περιστερίου για τα πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Πανιώνιος έστω και δύσκολα έκανε το 1ο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά των πλέι οφ

bet365

Ο Πανιώνιος δέχθηκε μόλις ένα γκολ από τον ΓΣ Περιστερίου στο 2ο ημίχρονο και κάπως έτσι έφθασε στη νίκη με 7-4 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την α' φάση των πλέι οφ στο πρωτάθλημνα της Α1 ανδρών.

Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο να νικά τον ΓΣ Περιστερίου 7-4 για το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά για τα προημιτελικά των πλέι οφ στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Ο δεύτερος αγώνας είναι το Σάββατο (8/4, 16:30) στις 16.30 στη Χωράφα και σε περίπτωση νέας νίκης ο Πανιώνιος προκρίνεται στην επόμενη φάση. Αν νικήσει ο ΓΣΠ οι δυο ομάδες θα πάνε σε τρίτο ματς στη Νέα Σμύρνη τη Μεγάλη Τρίτη (11/4, 20:30).

Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε 3-1, αλλά μετά τα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την αμυντική τους επίδοση και με πρώτο σκόρερ τον Κοπελιάδη νίκησαν με 7-4.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 2-0, 3-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε , Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης Π., Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ 1, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος, Χρυσοσπάθης 2, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

Ο Ηλυσιακός «έσπασε» την έδρα του Παλαιού Φαλήρου στη μάχη παραμονής

Το μεγάλο «μπαμ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ έκανε ο Ηλυσιακός, που νίκησε εκτός έδρας τον Παλαιό Φάληρο με 7-5. Η ομάδα των Ιλισίων «έσπασε» το πλεονέκτημα έδρας του αντιπάλου του και πήρε προβάδισμα 1-0 στις νίκες.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει το Σάββατο (8/4, 20:30) στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και με νέα νίκη ο Ηλυσιακός παραμένει στην κατηγορία και το Παλαιό Φάληρο υποβιβάζεται. Σε αντίθετη περίπτωση η σωτηρία θα παιχθεί σε τρίτο αγώνα τη Μεγάλη Τρίτη (11/4, 20:30) στο Τροκαντερό.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-0, 0-4.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκεινος, Κόχειλάς 1, Κουρλιάφτης, Τοτ 2, Παπαδόπουλος Γ., Ραντούλοβιτς, Μάμμος, Καλκαβούρας, Κούκουνας 1, Καλής 1, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος, Κρανιάς, Μπομπός, Αλευρόπουλος. Λεμπέσης 1, Δήμου Π., Καραβιώτης, Αράι 2, Τσιστράκης 3, Ξυλάς, Αράκι 1, Ασβεστής, Σφηκάκης, Τσιφτσής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα