Εντυπωσιακός ΠΑΟΚ, διέλυσε τον Παναθηναϊκό και… γλυκοκοιτάζει την Ευρώπη

Newsroom
Φάση από το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στο πόλο

bet365

Ο ΠΑΟΚ αποδίδοντας εξαιρετικά από την αρχή έως το τέλος του ματς, πέτυχε μια σημαντική με 16-8 επί του Παναθηναϊκού.

Νίκη που του δίνει το περιθώριο να ελπίζει για ένα εισιτήριο στην Ευρώπη πήρε ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού (16-8), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του G1 Ομίλου στην Α1 Ανδρών του πόλο.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έφθασε έτσι τους 39 βαθμούς και διατηρεί την 5η θέση που τον κρατάει μακριά από περιπέτειες και κοντά στα πλέι οφ, κερδίζοντας για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό στη Β’ φάση, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Μάζη παρέμεινε έτσι στους 25 βαθμούς, στην 7η θέση.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν απολύτως κυρίαρχοι σε όλον τον αγώνα και σε όλους τους τομείς και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, αυξάνοντας τη διαφορά μέχρι το φινάλε. Κορυφαίος σκόρερ τους και πάλι ο Μιλάρντοβιτς με 5 γκολ.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16-8

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-3, 7-2, 3-3.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σάλεχ 1, Παπαμανωλιουδάκης 1, Προσινικλής Ν. 2, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 5, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π. 3, Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 2, Σιαμάς Γ., Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 3, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα