ΠΑΟΚ: Έβαλε τέλος στη νικηφόρα πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης

Newsroom
ΠΑΟΚ: Έβαλε τέλος στη νικηφόρα πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο ΠΑΟΚ σταμάτησε την τρελή πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, επικρατώντας 11-10 στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 11-10 στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της 1ης φάσης (Β' Όμιλος).

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε την 5η νίκη του και έκανε σημαντικό βήμα στην προσπάθεια να είναι στην 4άδα του ομίλου με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης. Ο Απόλλων Σμύρνης έπειτα από επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, είχε την πρώτη βαθμολογική απώλεια.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν καλύτερα τον αγώνα και προηγήθηκαν 3-1 με την ολοκλήρωση της 1ης περιόδου. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο 2ο οκτάλεπτο, με δύο γκολ από τον Νίκολα Μιλάρντοβιτς και με σερί 4-0 πήρε κεφάλι στο σκορ με 5-3, με τον Απόλλωνα να μειώνει σε 5-4, με την ολοκλήρωση του β' οκταλέπτου.

Γεμάτο συγκινήσεις ήταν το 3ο οκτάλεπτο, με τους παίκτες του Απόλλωνα να προσπερνούν με 7-5, τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει 8-8 και με γκολ από τον Καπράγκο να κάνει το 9-8.

Στο 4ο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι με γκολ των Κούπμαν και Μιλάρτνοβιτς πήραν διαφορά τριών γκολ (11-8), με τον Απόλλωνα να μειώνει στο τελικό 11-10.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 4-1, 4-4, 2-2.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Βεκρής, Λασκαρίδης, Σάλεχ.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραϊμης 1, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 3, Μυρίλος, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, στο οποίο έγιναν συνολικά τέσσερις ανατροπές, με δυνατές και ωραίες μάχες μεταξύ των παικτών, επίσης θεωρώ πως και οι δύο προπονητές είχαμε πολύ καλή τακτική προσέγγιση. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά, αυτά παίζουν, αυτά κερδίσουν και σε αυτά αξίζουν τα συγχαρητήρια. Μπορώ να βρω μόνο ένα αρνητικό από την σημερινή αναμέτρηση, το γεγονός πως μετά το 11-8 και στα τελευταία δυόμισι λεπτά, παίξαμε παθητικά ίσα ίσα για να κρατήσουμε το σκορ.

Αυτό δεν πρέπει να γίνεται, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Απόλλων δεν προσπαθείς να κρατήσεις το σκορ γιατί θα σε τιμωρήσει, ευτυχώς για εμάς αυτό δεν έγινε.

Αυτός ο αγώνας ήταν ένα μάθημα για τους επόμενους. Έχουμε μπροστά μας δέκα μέρες για να προετοιμαστούμε για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Γλυφάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς όποιος κερδίσει θα πάρει ουσιαστικά το εισιτήριο εισόδου για τα play off», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.


 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα