Εθνικός - Χίος 10-9: Δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών

Newsroom
Εθνικός - Χίος 10-9: Δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών

bet365

Mε γκολ από τον Τεσάνοβιτς ο Εθνικός λύγισε στο τέλος την αντίσταση της Χίου με 10-9 στον Πειραιά, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Στο ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, ο Εθνικός πήρε την πολύτιμη νίκη με 10-9 επί του Χίου, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από την αρχή μέχρι το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν συνεχώς την πρωτοπορία, αλλά ο Κατσαγούνος έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στους Πειραιώτες, με το 9-8 στις αρχές της τέταρτης περιόδου.

Ο Χαλατζιάν εκτέλεσε το κερδισμένο πέναλτι για τη Χίο και ισοφάρισε 9-9, για να πετύχει το νικητήριο γκολ για τους «κυανόλευκους» το 10-9 ο Τεσάνοβιτς στα 4:14, πριν από τη λήξη του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 4-3, 2-1.

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 2, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μαθιόπουλος 1, Μπεριστιάνος 2, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 1, Ζωγράφος.

Χίος (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης, Παππάς, Γιακσίνοβιτς 1, Χαλατζιάν 3, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου, Τζώρτζης 2, Μαρουλάς, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Γαβαλάς, Γιαννάρας, Αμπάζης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα