Χανιά – Απόλλων Σμύρνης 6-14: Πέρασε εύκολα από την Κρήτη

Newsroom
Χανιά – Απόλλων Σμύρνης 6-14: Πέρασε εύκολα από την Κρήτη

bet365

Με επτά αναπάντητα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε εκτός έδρας τα Χανιά με 14-6 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο 37ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης, που επικράτησε με 14-6 του ΝΟΧ στο κολυμβητήριο Χανίων για την 1η αγωνιστική του Β’ Ομίλου.

Η αθηναϊκή ομάδα βρέθηκε δύο φορές στο ξεκίνημα πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1 (4:33), αλλά με σερί 7-0 προηγήθηκε 8-2, στα μέσα της β' περιόδου.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν το 9-4 υπέρ του Απόλλωνα, που διεύρυνε το προβάδισμά του στα επτά γκολ (11-4), φθάνοντας με άνεση στο τελικό 14-6.

Ο Μπογκντάνοβιτς που επέστρεψε ως αντίπαλος στα Χανιά και ο Αλαμάνος ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Απόλλωνα με τρία γκολ έκαστος. Δύο σημείωσε, κερδίζοντας παράλληλα πολλές αποβολές, ο αρχηγός Μανώλης Σολανάκης, που ξεκίνησε την καριέρα του από τα Χανιά

Ο Απόλλων Σμύρνης πλέον έχει μπροστά του την πρόκληση του 1ου προκριματικού γύρου του Euro Cup στη Βαρκελώνη από τις 13 έως και τις 16 Οκτωβρίου.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-5, 0-2, 2-3.

ΝΟΧ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Σπάχιτς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Νικολαΐδης 1, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμένιπακ, Παππάς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Τζανάκης, Μαραγκουδάκης.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μυρίλος, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

Photo credit: nox.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα