Δεληγιάννης: «Θα πάμε χωρίς άγχος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό»

Δεληγιάννης: «Θα πάμε χωρίς άγχος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Δεληγιάννης μιλά στο Gazzetta για την ιστορική νίκη της ομάδας επί του Ολυμπιακού.

Ο Απόλλων Σμύρνης στην πιο μεγάλη στιγμή της σύντομης ιστορίας του νίκησε τον Ολυμπιακό με 10-9 για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 ανδρών και ό,τι να γίνει στη συνέχεια έχει κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Στο Σεράφειο κολυμβητήριο γράφτηκε ιστορία, ο Απόλλων Σμύρνης έγινε η πρώτη ομάδα, εκτός της Βουλιαγμένης, που νικά τον Ολυμπιακό έπειτα από 10 χρόνια, τελευταία ήταν η Χίος την περίοδο 2011-12.

Ο προπονητής Νίκος Δεληγιάννης ήταν τιμωρημένος στο χθεσινό παιχνίδι, όπως και ο βοηθός του Δημήτρης Μιτελούδης από τον πρώτο ημιτελικό στον Πειραιά. Έτρεχε δεξιά, αριστερά προσπαθώντας να δώσει οδηγίες στον προπονητή ακαδημιών, Γιάννη Παυλάκη και στο τέλος είδε τους παίκτες του να φθάνουν στη μεγάλη νίκη.

«Τα παιδιά έχουν δουλέψει πάρα πολύ σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχουμε πετύχει κι άλλες σπουδαίες νίκες, στο Τσάμπιονς Λιγκ νικήσαμε τη Μλάντοστ μέσα στο Ζάγκρεμπ, τη Σίντεζ. Βέβαια, τώρα ναι είναι ο Ολυμπιακός, είναι διαφορετικό» σημειώνει μιλώντας στο gazzetta.gr ο Νίκος Δεληγιάννης, που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από τον Νοέμβριο του 2020.

«Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στον Πειραιά τώρα βγήκαν κάποια πράγματα κυρίως στο αμυντικό μας παιχνίδι. Βεβαίως ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα τεράστιο μέγεθος, εμείς θα πάμε στο τρίτο παιχνίδι χωρίς άγχος να κάνουμε το παιχνίδι μας» συμπληρώνει ο προπονητής του Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δόξασε και δοξάστηκε με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, υπερασπιζόμενος την «ερυθρόλευκη» εστία και χθες είδε τον 21χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Καβουσανό, να αντικαθιστά τον τραυματία Στέφανο Γαλανόπουλο και να είναι εκ των πρωταγωνιστών για τον Απόλλωνα, με αποκορύφωμα την απόκρουση στο σουτ από τον Γιώργο Δερβίση στην τελευταία φάση του αγώνα.

«Χαίρομαι για την ομάδα, για την ομάδα που μεγαλώνει, για τη νέα έδρα μας το Σεράφειο κολυμβητήριο, για τον κόσμο που έρχεται και το γεμίζει,» συνεχίζει ο Νίκος Δεληγιάννης, που στην ερώτηση τι σημαίνει για τον ίδιο αυτή η νίκη, γελώντας απάντησε: «Τι να σημαίνει, τίποτα, μεγαλώνουμε, είμαι 45 ετών, χαίρομαι και μόνο που βρίσκομαι στο χώρο και εργάζομαι στο άθλημα που αγαπώ».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα