Yδραϊκός - Απόλλων Σμύρνης 9-15: Με άνεση στα ημιτελικά των πλέι οφ

Newsroom
Yδραϊκός - Απόλλων Σμύρνης 9-15: Με άνεση στα ημιτελικά των πλέι οφ

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης με δύο «καθαρές» νίκες επί του Υδραϊκού εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά της Α1 πόλο ανδρών.

Ο Απόλλων Σμύρνης για δεύτερο σερί παιχνίδι επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στον Υδραϊκό και επικρατώντας με 15-9 στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης εξασφάλισε την παρουσία του στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών. Παράλληλα ο Απόλλων εξασφάλισε για 4η σερί σεζόν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εκεί ο Νίκος Δεληγιάννης και οι παίκτες του Απόλλωνα θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Με τη σειρά του ο Υδραϊκός θα παίξει με τη Γλυφάδα σε αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Ο Υδραϊκός για δύο οκτάλετπα κόντραρε τον Απόλλωνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν προβάδισμα 7-5 στο ημίχρονο. Με τον Σολανάκη να σκοράρει δύο γκολ ο Απόλλων έκανε το 9-6 και 10-7, με τον Γούνα να φέρνει τη διαφερά στο +4. (11-7). Ακολούθησε επίθεση του Υδραϊκού με τρεις παίκτες παραπάνω, με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν άμυνα(!) και τον Γούνα να ανεβάζει το σκορ στο 12-7, με τον Απόλλωνα να καθαρίζει από το 3ο οκτάλεπτο τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 4-5, 1-2, 2-5, 2-3.

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης, Πρέκας 3, Αλμύρας, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 1, Φώσκολος 2, Αντζιτς 1, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος 1, Γκουσάροφ 2, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 4, Τσολακούδης, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Τουρκομένης, Κότσκαρ

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα