Λούδης: «Η ομάδα έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες κόντρα στη Βουλιαγμένη»

Αντώνης Πατσούρας
Λούδης: «Η ομάδα έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες κόντρα στη Βουλιαγμένη»

bet365

Ο ΓΣ Περιστερίου πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών αφού πέρασε από την έδρα της Βουλιαγμένης και ο προπονητής του Κώστας Λούδης μίλησε στο Gazzetta για το τρίποντο και την συνέχεια.

Για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια ο ΓΣ Περιστερίου "έσπασε" την έδρα της Βουλιαγμένης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών.

Η πρώτη νίκη είχε έρθει για τους Περιστεριώτες τον Ιανουάριο του 2019 και η δεύτερη το Σάββατο (18/12) όπου και κέρδισε με 9-8 τον ΝΟΒ και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στη σεζόν στην Ελλάδα.

Προπονητής της ομάδας και στα δυο παιχνίδια ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την Βουλιαγμένη στην κατάκτηση του τελευταίου της τίτλου, του Κυπέλλου του 2017, κόντρα μάλιστα στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Λούδης που έχει αναλάβει τις τύχες του ΓΣ από την πρώτη ημέρα που ανέβηκε στα "σαλόνια" και τον οδήγησε και στην Ευρώπη μίλησε στο Gazzetta.

Λούδης: «Σημασία έχει όχι μόνο η νίκη αλλά η εμφάνιση»

«Πολύ σημαντική νίκη. Η ομάδα του Περιστερίου έχει δυνατότητες και απέναντι στη Βουλιαγμένη έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει έναν αντίπαλο που έχει Ολυμπιονίκες και έμπειρους παίκτες στη σύνθεση του», είπε αρχικά ο Κώστας Λούδης.

Εν συνεχεία υπογράμμισε: «Αυτό που έχει σημασία δεν είναι μόνη η νίκη αλλά η εμφάνιση. Παίξαμε πολύ καλά και έχουμε δυνατότητες βελτίωσης. Δυστυχώς η χρονιά ξεκίνησε για εμάς με προβλήματα λόγο του Covid-19 αλλά έχουμε βρει τον ρυθμό μας.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την 3η θέση στον όμιλο μας σ' αυτή την φάση και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό πόλο. Η ομάδα πέτυχε 5 γκολ στη Βουλιαγμένη στο τελευταίο οχτάλεπτο. Οι παίκτες έχουν ποιότητα και χρόνο με το χρόνο εφαρμόζουν όλο και καλύτερα την τακτική μας σε άμυνα και επίθεση».


@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα