ΟΥΚ Βόλου - Χίος 8-8: Επεισοδιακό παιχνίδι με διακοπή λόγω ρίψης μπουκαλιού προς τον διαιτητή

Αντώνης Πατσούρας
ΟΥΚ Βόλου - Χίος 8-8: Επεισοδιακό παιχνίδι με διακοπή λόγω ρίψης μπουκαλιού προς τον διαιτητή

bet365

Στο 1.41' πριν το τέλος το παιχνίδι διακόπηκε για μισή ώρα λόγω ρίψης μπουκαλιού προς τον διαιτητή και προκειμένου να φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις στην πισίνα για να εκκενώσουν την εξέδρα.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της 6ης ημέρας της Α1 πόλο Ανδρών ανάμεσα στον ΟΥΚ και στη Χίο στο Βόλο.

Στο 1.41' πριν από το φινάλε του αγώνα πετάχτηκε μπουκάλι από την εξέδρα προς το μέρος του διαιτητή και ... έσκασε ανάμεσα στον διαιτητή Πολυχρονόπουλο και στον προπονητή της Χίου Γιώργο Ντόσκα.

Αυτό είχε ως αιτία να διακοπεί το παιχνίδι περίπου για μισή ώρα αφού στο κολυμβητήριο του Βόλου δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη για να αδειάσει την εξέδρα.

Κατά την διάρκεια του αγώνα έπεφταν αντικείμενα προς την πλευρά του πάγκου της Χίου σ' ένα παιχνίδι που ο ΝΟΧ και ο ΟΥΚ έμειναν στο 8-8 και εξασφάλισαν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Η Χίος προηγήθηκε με 7-5 και έφτασαν στο 8-7 στο 3.41' αλλά ο Αράγια ισοφάρισε σε 8-8 στα 57'' πριν το φινάλε.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται, ανάμεσα στα άλλα: «Στο 1.41 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου ο αγώνας διεκόπη λόγω ρήψης μπουκαλιού από την κερκίδα προς τον διαιτητή κ. Πολυχρονόπουλο, ο οποίος βρισκόταν πλησίον του πάγκου του ΝΟ Χίου. Ζητήθηκε από τον αλυτάρχη εκκένωση της κερκίδας. Αυτό έγινε 17 λεπτά από τη στιγμή της διακοπής», οπότε αγώνας επανεκκίνησε και ολοκληρώθηκε.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 1-1, 4-2.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 1, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης 2, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας, Γλούμης, Αράγια 2, Μαρινάγης Γ., Ιωάννου, Νάσιος, Μπομπός 1, Χαλάμ 1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντσόκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 1, Γδύσης, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ., Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης 1, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ι. 1, Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μιχ. 2, Αμπάζης

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα