Με «κουμπάρο» τον Μίτροβιτς στο Περιστέρι ο Ντόρι

Με «κουμπάρο» τον Μίτροβιτς στο Περιστέρι ο Ντόρι

bet365

O Στέφαν Μίτροβιτς "έστειλε" τον Κυπελλούχο Ευρώπης Φάρκας Ντόρι στο Περιστέρι του Κώστα Λούδη.

Στην σημαντικότερη μεταγραφή της ιστορίας του στο τμήμα πόλο ανδρών προχώρησε ο ΓΣ Περιστερίου αφού ενέταξε στο δυναμικό του τον Φάρκας Ντόρι.

Στην Ελλάδα είναι αλήθεια πως έρχονται σπάνια Ούγγροι πολίστες και ειδικά υψηλού επιπέδου αλλά το Περιστέρι κατάφερε να κλείσει τον 28χρονο ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες κατέκτησε με τη Ζόλνοκ το Euro Cup αλλά και το πρωτάθλημα Ουγγαρίας.

Ο Ντόρι είναι αριστερόχειρας και στην Ζόλνοκ έπαιζε στην ίδια πλευρά με τον Φίλιπ Φιλίποβιτς ο οποίος έκλεισε για 2 χρόνια στον Ολυμπιακό.

«Κουμπάρος» ο Μίτροβιτς

Ήταν δύσκολο να κλείσει η μεταγραφή και οι διαπραγματεύσεις κράτησαν για περισσότερο από ένα μήνα.

Το Περιστέρι μπορεί να είναι ανερχόμενη δύναμη στην Ελλάδα αλλά τη νέα χρονιά θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Σημαντικό ρόλο στο να πει το "ναι" έπαιξε ο Στέφαν Μίτροβιτς.

Ο διεθνής Σέρβος που έπαιξε στον Ολυμπιακό και ελάχιστα στον Απόλλων Σμύρνης ήταν συμπαίκτης του Ντόρι στη Φερεντσβάρος με την οποία κατέκτησαν και το Euro Cup.

Ο Ούγγρος τηλεφώνησε στον Σέρβο και εκείνος του είπε τα καλύτερα για το Περιστέρι και για τον προπονητή του, Κώστα Λούδη.

Έτσι απάντησε θετικά και θα ενισχύσει την επόμενη χρονιά την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Λούδης: «Πάικτης-εργαλείο»

Ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, μίλησε στο Gazzetta για τον Ντόρι και εξήγησε γιατί επέμενε να τον αποκτήσει η ομάδα.

«Παίζει πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και όπου έχει αγωνιστεί έχει πάρει τίτλους. Είναι πλεονέκτημα ότι είναι αριστερόχειρας και θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα. Είναι εργαλείο για κάθε προπονητή.

Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα