To Περιστέρι απέκτησε τον Ντόρι Φάρκας (vid)

To Περιστέρι απέκτησε τον Ντόρι Φάρκας (vid)

bet365

Δυνατή μεταγραφή από την Σόλνοκ για την ομάδα πόλο του Περιστερίου που απέκτησε τον Ντόρι Φάρκας.

Μία πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση έκανε η ομάδα του Περιστερίου στο πόλο καθώς απέκτησε τον Ούγγρο Ντόρι Φάρκας!

Ο 28χρονος πολίστας που παίζει ως περιφερειακός, την σεζόν που πέρασε κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουγγαρίας, αλλά και το Euro Cup με την Σόλνοκ και την νέα σεζόν θα φορέσει το σκουφάκι του Περιστερίου!

Ο αριστερόχειρας είναι η κορυφαία μεταγραφή ξένου που έχει κάνει ο σύλλογος, ο οποίος θέλει να ανέβει πλέον επίπεδο μετά την φετινή εξαιρετική του χρονιά, αλλά και την έξοδό του στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

«Σε μία μεταγραφή διεθνούς βεληνεκούς προχώρησε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Περιστερίου, καθώς απέκτησε για την ερχόμενη σεζόν τον Ούγγρο αριστερόχειρα περιφερειακό Φάρκας Ντόρι, που αποτελεί σημαντική ενίσχυση για τους «κυανοκίτρινους» εν όψει των τριπλών υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα της Α1, στο Κύπελλο Ελλάδος και στο Eurocup.

Ο Ντόρι (γεν. 11/9/1993, ύψος 2,02, βάρος 101 κιλά), όχι μόνο προέρχεται από τη μεγαλύτερη σχολή υδατοσφαίρισης στον κόσμο, την ουγγρική, αλλά τις τρεις τελευταίες σεζόν ανήκε και σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες της χρονιάς που τελειώνει, τη Ντόσα Σολνόκ, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, κατέκτησε το Eurocup και ήταν και φιναλίστ του Κυπέλλου Ουγγαρίας.

Τη σεζόν 2014-15 αγωνίσθηκε στην ουγγρική Σέντες, από το 2015 έως το 2017 στη Φερεντσβάρος με την οποία κατέκτησε το Eurocup, ενώ τη σεζόν 2017-18 κατέκτησε το νταμπλ στη Σερβία με τα χρώματα της Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Με την προσθήκη του Μαγυάρου άσσου, λόγω και του ότι είναι αριστερόχειρας, προστίθεται ευελιξία στο ρόστερ που θα έχει του χρόνου στη διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λούδης».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα