Φιλική νίκη η εθνική ομάδα ανδρών επί της Γεωργίας στο «Σεράφειο»

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Άγγελος Βλαχόπουλος με το σκουφάκι της εθνικής ομάδας

bet365

Η εθνική ομάδα νίκησε με άνεση τη Γεωργία με 17-9 στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο, ανεβάζοντας στροφές για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ιανουαρίου της Κροατίας.

Η εθνική ομάδα φουλάρει τις μηχανές της για το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κροατία (4-16 Ιανουαρίου), επικρατώντας επί της Γεωργίας με 17-9 σε φιλικό αγώνα στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο το βράδυ της Παρασκευής (22/12).

Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι στη Γεωργία, κυριαρχώντας από το 3ο οκτάλεπτο και μετά.

Με γκολ των Βλαχόπουλου και Γενηδουνιά η εθνική ομάδα προηγήθηκε 7-4 στο 2ο οκτάλεπτο, με τον Βλαχόπουλο να διαμορφώνει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (8-5).

Ο Βλαχόπουλος με το 4ο δικό του γκολ έκανε το 9-5 και ο Νικολαΐδης έφερε τη διαφορά στο 10-6. Η ψαλίδα στο σκορ άνοιξε στο 4ο οκτάλεπτο, οι Γκιουβέτσης και Κάκαρης έκαναν το 14-8, με το εθνικό συγκρότημα να φθάνει στο τελικό 17-9.

water polo national team

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-3, 4-3, 5-1.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουβιάς 3, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης, Καλογερόπουλος, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης 2, Βλαχόπουλος 5, Τζωρτζάτος, Γκίλλας, Χαλυβόπουλος 3.

Γεωργία (Στανόγιεβιτς): Βαπένσκι 1, Νταντβάνι 1, Μπιτάτζε 2, Γιέλατσα 2, Μαργκακβελίτζε 1, Βάσιτς 2.

@Photo credits: INTIME, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΕΛΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα