Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη στον ίδιο όμιλο του Champions League γυναικών

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακός κόντρα σε Βουλιαγμένη και στο Champions League

bet365

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη κληρώθηκαν στον 4ο όμιλο της φάσης των «16» στο Champions League γυναικών, οι αντίπαλοι για Άλιμο και Εθνικό.

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη θα μονομαχήσουν από τον ίδιο όμιλο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League γυναικών. Τι έβγαλε η κλήρωση για Εθνικό και Άλιμο.

Οι Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη κληρώθηκαν στον 4ο όμιλο, με αντιπάλους ακόμα την Ουίπεστ και την ισπανική Μεντιτεράνι.

Ο Άλιμος θα παίξει στον 2ο όμιλο, όπου δεσπόζει η παρουσία της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Σαμπαντέλ, ενώ υπάρχουν ακόμα οι Ντουναουιβάρος και Μιλούζ.

Ο Εθνικός θα έχει δύσκολο έργο στον 3ο όμιλο απέναντι στην περσινή φιναλίστ Ματαρό και τις ουγγρικές Έγκερ και Φερεντσβάρος.

Να σημειωθεί πως μόνο η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο συνεχίζει στη διοργάνωση και περνά απευθείας στο Final 4 (21-24 Aπριλίου), καθώς η Len αποφάσισε να μη γίνει προημιτελική φάση, καθώς το καλεντάρι της σεζόν είναι ήδη βεβαρημένο.

Αναλυτικά οι όμιλοι

1ος όμιλος
Οριτσόντε Κατάνια (Ιταλία)
Σαν Αντρέου (Ισπανία)
Ρόμα (Ιταλία)
Τεράσα (Ισπανία)

2ος όμιλος
Σαμπαντέλ (Ισπανία)
Μιλούζ (Γαλλία)
Άλιμος (Ελλάδα)
Ντουναουιβάρος (Ουγγαρία)

3ος όμιλος
Εγκερ (Ουγγαρία)
Ματαρό (Ισπανία)
Εθνικός (Ελλάδα)
Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)

4ος όμιλος
Ολυμπιακός (Ελλάδα)
Ουίπεστ (Ουγγαρία)
Βουλιαγμένη (Ελλάδα)
Μεντιτεράνι (Ισπανία)

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στους ομίλους: 1η 7 Οκτωβρίου 2023, 2η 21 Οκτωβρίου 2023, 3η 21 Οκτωβρίου 2023, 4η 25 Νοεμβρίου 2023, 5η 9 Μαρτίου 2024, 6η 23 Μαρτίου 2023.

Ο όμιλος της Γλυφάδας στο Euro Cup γυναικών

Η Γλυφάδα από το Champions League έπεσε στο Euro Cup και κληρώθηκε στον 1ο όμιλο της φάσης των οκτώ, με αντιπάλους τις Λιλ, Πάντοβα και Ντε Ζάαν. Οι ομάδες που θα πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις στους δύο ομίλους θα συνεχίσουν στο Final 4 (13-14 Απριλίου).

1ος Όμιλος
Λιλ (Γαλλία)
Γλυφάδα (Ελλάδα)
Πάντοβα (Ιταλία)
Ντε Ζάαν (Ολλανδία)

2ος Όμιλος
Βαζούτας (Ουγγαρία)
Τεργέστη (Ιταλία)
Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία)
Νανσί (Γαλλία)


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα