Βουλιαγμένη: Ξεπέρασε και τη Βαζούτας και διπλασίασε τις νίκες της στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Η Βουλιαγμένη στο Champions League

bet365

Η Βουλιαγμένη νικώντας και τη Βαζούτας με 12-8 ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάη του Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών.

H Βουλιαγμένη μετά την Τεράσα νίκησε και την ουγγρική Βαζούτας με 12-8 για το δύο στα δύο στον 3ο προκριματικό όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης γυναικών, που διεξάγεται στο Ματαρό της Ισπανίας.

Η ελληνική ομάδα ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς από τον όμιλο περνούν οι τρεις πρώτες ομάδες και το Σάββατο (23/9, 12:30) θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Ματαρό, φιναλίστ στην περσινή διοργάνωση, στο πιο δυνατό παιχνίδι της.

Η Βαζούτας προηγήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά με 4-3 στο 10ο λεπτό, όμως με σερί 6-0 η Βουλιαγμένη άνοιξε τη διαφορά στο 9-4, φθάνοντας στην τελική επικράτηση με 12-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 3-2, 3-2.

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου, Ριτζ 1, Σλίκινγκ 2, Πάτρα 3, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Χούστρα
2, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου.

Βαζούτας: Μεζάρος-Φάρκας 2, Αρμάι 1, Κολάροβα 1, Κέλε 1, Πόλακ 1, Φεκέτε 2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα